*

Monday, 17 January 2011

Insya-Allah

Salam ...
Selamat bertemu kembali..
Beberapa hari tidak dapat bersiaran..terasa rindu pada rakan-rakan. Rindu untuk membaca n3 rakan-rakan. Mana yang sempat akak jengah, akak jengah dan komen, mana yang belum..akak akan jengah juga bila berkesempatan nanti ye..Walaupun akak tak dapat bersiaran..masih ada rakan-rakan yang menjengah. Terimakasih banyak2 akak ucapkan ye..
Mungkin untuk beberapa hari ini akak agak bz..banyak juga perkara-perkara yang tertanggoh, dan perkara-perkara baru yang akan datang. Tengah bersiap-siap nak melancong ke Puket ( azam 2010 akak ni terlaksanan ke tidak..macam tak boleh bertahan aje..heheh ) Balik nanti..akan ada majlis kecilan lagi..insyaAllah..dan seterusnya bersiap-siap nak pindah lagi..di jangka rumah siap bulan april/mei ini..bergantung pada pemaju tu..huhu penatnya asik pindah randah aje. Lepas ni tak pindah lagi kut..dah tahap maximum nie..dan insyaAllah akhir tahun ini akan ada majlis lagi..
Akak bermohon sangat kepada Allah..agar akak  dan suami di berikan kekuatan dan kesihatan yang baik dan di permudahkan segala urusan kami..supaya berjalan dengan lancar sepertimana yang kami harapkan..Amin..

2 comments :

  1. Phuket kak?? Jgn lupa souvenirrrrr. Hihi ..

    Moga mendapat apa yg dihajati ye kak.

    ReplyDelete
  2. kakchik..no hal nya..
    InsyaAllah...

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..