*

Friday, 2 December 2016

tazkirah jumaat..dapat uniform baru

Assalamualaikum..

Daripada Anas RA daripada Nabi SAW sabdanya..

" Permudahkanlah semua urusan dan jangan menyusahkannya.
Berilah khabar gembira dan janganlah membuat sesuatu menyebabkan orang lain menjauhkan diri ".

............

Alhamdhulillahh..
Kumpulan marhaban KY dapat uniform baru untuk tahun 2017.
Terimakasih pada ahli-ahli kumpulan yang memberi kerjasama. Terimakasih juga kepada hamba Allah yang sudi menghadiahkan sepasang baju untuk kumpulan kami. InsyaAllah..semuga tahun baru ini akan bertambah meriah kumpulan kami dengan  undangan bacaan yasiin dan tahlil, khatam Quran, marhaban dan berendoi..insyaAllah..
Ya Allah! permudahkanlah segala urusan kami..Aamiin
 Niat yang baik itu datangnya dari Allah SWT..dan yang melalaikan itu datang nya dari diri sendiri..


Salah satu baju tu akan di pakai pada majlis penting seorang selebriti Malasia.. :))

Jika berminat nak booking kumpulan marhaban KY..jomlaa ke sini..

17 comments :

  1. wah univofrm baru dah. cantik kaler tu kak

    ReplyDelete
  2. terimakasih raihanah :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya KY. Siap ada yg sponsor uniform lagi
    Kalau dekat kakak pun nak join the group:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdhulillah..
      orang johor ni pandai berlagu..berzanzi berqasidah..
      zakie mesti mahir bab lagu2 ini..

      Delete
  4. Kat kampung ni tenet slow betul. Gambo uniform KY pun tak dapat tengok huhu...mesti cantikkan.
    Sapa agaknya celebrity tu ek KY. Tak sabo nak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru dpt tengok....cantik kaler dia.

      Delete
    2. tambah musim hujankan..kat sini pun slow sesangat..
      nanti ky apdet eh..

      Delete
  5. " Permudahkanlah semua urusan dan jangan menyusahkannya.
    Berilah khabar gembira dan janganlah membuat sesuatu menyebabkan orang lain menjauhkan diri "... mudah2an sahaja kita tidak tergolong dalam golongan yang suka menyusahkan orang lain... :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. My feveret kaler Anies

      Delete
    2. My feveret kaler Anies

      Delete
  7. MESTI TAMBAH BERGAYA KUMPULAN MARHABAN KY DGN UNIFORM BARU

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertambah bersemangat juga kami PI..

      Delete
  8. Salam kak yon, Alhamdulillah, tumpang seronok, mesti nmpk cantik sbb seragam je.
    Trmkasih atas kunjungan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam NA..
      terimakasih atas kunjungan balas awak..

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..