*

Wednesday, 3 August 2016

luahan hati

Assalamualaikum..
Salam sejahtera buat sahabat blogger semua..semuga sentiasa dalam rahmat  Allah
KY tak tahu nak kata apa..sama ada nak marah atau nak ketawa..geli atau apa..
kisahnya..
Mak-mak di luar sana..tolonglah ajar anak gadis mereka tentang penjagaan kebersihan diri. Agak-agaklah kalau diri tu tengah hujan lebat..nak bertandang/beraya kerumah orang.. pakailah baju hujan ketat/tebal..supaya tak bocor!!!
memalukan!!

gambar tiada kena mengena dgn kes..

dah tercalit atas kusyen sofa orang..pandai pulak terbalikkan kusyen tu..kekonon tuan rumah tak perasan..
Tuan rumah yang perihatin akan perasan apa perubahan yang berlaku didalam rumahnya sendiri..
tak boleh nak sorok ehh !!


5 comments :

  1. Ada juga kejadian macam ni berlaku ya. Memanglah memalukan tapi sekurang-kurangnya berbahasa sikit minta maaf kat rumah perkara dah terjadi!

    Pandai pulak tu terbalikkan kusyen supaya orang tak nampak. Ni mesti tahap malu menebal dalam jiwa masa tu ^_^

    ReplyDelete
  2. memang memalukan..jenoh pula nk basuh kusyen tu..

    ReplyDelete
  3. Ohhh patutlah..... Rasanya saya dah komen dlm entri ni

    ReplyDelete
  4. Sepatutnya bisik2 lah kat tuan rumah
    Sorry makcik ke auntie ke tak sengaja
    Kita pun mmg simpati kan
    Daripada terbalikkan kusyen mmg dah something wrong berlaku dan hati akan jadi panas kannn KY

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..