*

Wednesday, 10 February 2016

Bertambah Setahun Lagi..

Assalamualaikum..
Alhamdhulillah..di beri kesempatan lagi untuk meneruskan sisa-sisa kehidupan dalam keadaan sihat wal'afiat. Setelah di uji selama 61 tahun ini dalam keadaan susah dan senang, sihat dan sakit, miskin dan Allah sahaja yang Maha kaya, Alhamdhulillah..dengan nikmatNya berjaya juga ky tempuhi segalanya dengan hati yang tabah dan redha..Alhamdhulillah

* Di riwayatkan daripada Abu Hurairah r.a. katanya: Rasulullah s.a.w bersabda " Orang mukmin sama ada lelaki ataupun perempuan akan sentiasa diuji oleh Allah s.w.t, samaada dirinya, anaknya ataupun hartanya sehinggalah dia menghadap Allah s.w.t tanpa dia membawa dosa sedikit pun."
-Hadith riwayat Imam Tarmizi 
 
Terimakasih semua..ucapan hari lahir ky dari kalian membuatkan hati ky berbunga-bunga bagaikan baru berusia tua 16 tahun..hi hi hiks 
 
Anom..kali pertama masuk blog Anom terus terpikat dengan cara Anom bercerita..kelakar n boleh menghibur hati makcik yang kekadang sendu tak tentu pasal..hahaha
nak tahu siapa Anom..yok ! selak blog beliau..


ucapan dari anak saudara En. Papa

ucapan dari sahabatku selamanya..
 
ucapan dari anak saudara En. Papa 
 
 ...dari sahabat maya..sahabat melancong dan jiran-jiran..
 
..dari adik ipar tersayang..

..dari rakan maya..
dari En. Papa ofkoslah sebelum subuh dah wish..dari masjid pulak tu..:)
Alhamdhulillah





12 comments :

  1. Syukur Alhamdulillah di sayangi ramai,juga rezeki. Terima kasih perkongsian dan peringatan di atas. Yè ucapan En Papa dari masjid tu lebih bermakna :)

    ReplyDelete
  2. Assalam kak yon ...selamat hari lahir .semoga panjang umor murah rezeki dan diberi kebahagiaan hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah kak.. semoga sentiasa dlm rahmat Allah swt.

    ReplyDelete
  4. assalam selamat hari lahir KY semoga sht walafiat berbhgia selalu murah rezki, pnjg usia hidup berkat dunia n akhirat.

    ReplyDelete
  5. Lambat sikit ucapan dari kakak buat KY
    Selamat ulangtahun kelahiran:)

    ReplyDelete
  6. happy bday kak ky. semoga terus berbahagia

    ReplyDelete
  7. sempat lagi ucapkan SHL yang ke 16... Macam bunga baru kembang!

    ReplyDelete
  8. Ramai org yg sayang KY. Ucapan harilahir mereka semuanya mesra dan warm. Happy bday ye KY.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir KY.
    Semoga dikurniakan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir Yon..semoga dilimpahi rezeki, diberkati Allah selalu.

    ReplyDelete
  11. Assalamuaalaikum kakyon, salam jumaat mubarakah.
    Rasa masih belum terlewat untuk saya mengucapkan "selamat hari lahir". Semoga dipermudahkan semua urusan dan bahagia di samping keluarga...aminn

    ReplyDelete
  12. Untungnya KY dapat banyak wish, ramai kengkawan yg sayang dan mendoakan terutama geng melancong tu hihi....bolehlah melancong lagi gamaknya. Patikan lepas ni bawak suit berenang muslimah KY hihi.....

    Saya pun suka jugak baca blog KY, terasa mcm kakak sendiri jer tau...

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..