*

Friday, 7 August 2015

salam lebaran

Assalamualaikum..
Salam lebaran..
Sudah 22 hari aidilfitri meninggalkan kita..dan sambutan raya belum habis lagi. kemeriahan sambutan rumah terbuka raya agak kurang tahun ini. kebanyakan sambutan rumah terbuka raya  dibuat secara kecillan saja..yang melibatkan saudaramara dan rakan terdekat saja. KY pun tidak membuat rumah terbuka pada tahun. cukuplah sekadar menjemput kawan2 terdekat dan jiran terdekat dalam kumpulan kecil datang kerumah.cara begini lebih seronok rasanya..kita boleh bersembang dan lebih mesra dengan mereka. jadi takde lah tuch n go saja semasa majlis tu..
kali ni KY update entry marhaban di restoran Khadijah's Kitchen ..ada di sini..





 ***********
dah lari dari tajuk..hahaha
kata orang..
meminta pada yang berada..merajuk pada yang kasih..
nak bermanja pada yang sayang..
tapi..tak rasa malu ke memujuk pada orang yang dah benci! hihi

27 comments :

  1. wah rajin ky bermarhaban ya..bagus tu kak xpandai pun.

    ReplyDelete
  2. open house tahun ni kecil-kecilan KY sebab harga barang semua kena GST.. hihi..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya kak...suka dengar alunan selawat atas nabi :-))

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Cantik pakaian sedondon itu... :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sinj KY....cantiknya baju sedondon tu...

    Belum terlambat lagi Diana nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  7. mcm boria lah sedondon je KY cantiklah, mesti bila jalan sana sini memandang je

    ReplyDelete
  8. Harga barang melambung naik macamana nak buat besar2an.
    Rajin KY joint marhaban bagus tu.

    ReplyDelete
  9. wahhh restoran khatijah kitchen! br semalam tgk kat jjcm sedap2 makanan dia ye..

    ReplyDelete
  10. Masa bemula tengok gambo ni kat fb ingatkan rumah kahdijah rupe2nye restoren dia...cantiknye decorasi beruntung akak dapat pi sana....

    ReplyDelete
  11. Raya sehari tapi meraikan sampai sebulan....
    Yg bagusnya dpt mengeratkan silaturahim di jAmuan raya dgn rakan taulan

    ReplyDelete
  12. Raya sehari tapi meraikan sampai sebulan....
    Yg bagusnya dpt mengeratkan silaturahim di jAmuan raya dgn rakan taulan

    ReplyDelete
  13. saya tengok gambo2 akak kat Fb..seronok!

    psstt..ada org yg kak yon benci, memujuk ke? hehee

    ReplyDelete
  14. Salam lebaran kak yon...syawal pun dah penghujung dah ni....tapi masih meriah lagi...ada pejabat2 yang masih buat open house....

    Wah kak yon aktif yer join kumpulan marhaban...bunda sekarang kurang aktif dah...sejak berulang alik kekampong masa bapak tak sehat haritu...dah lama tak join rasa segan pulak..banyak majlis ketinggalan....huhu...

    ReplyDelete
  15. ada sehari lagi...

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  16. dah abis dah bulan syawal hhehehee

    ReplyDelete
  17. Suka tgk geng marhaban ni. Sbb biasanya ada baju seragam, pastu nampak bersatu hati je.

    ReplyDelete
  18. wahhh ada geng marhaban. sedap tak restoran ni?? dok tengok je tp tak pernah masuk... hehe

    ReplyDelete
  19. Ok gak open house ade gak..saya tak buat langsung..bagus panggil org dtg mkn2..murah rezki tau

    Salam ukhuwah..jom jln2 ke blog akak

    ReplyDelete
  20. Ok gak open house ade gak..saya tak buat langsung..bagus panggil org dtg mkn2..murah rezki tau

    Salam ukhuwah..jom jln2 ke blog akak

    ReplyDelete
  21. Ok gak open house ade gak..saya tak buat langsung..bagus panggil org dtg mkn2..murah rezki tau

    Salam ukhuwah..jom jln2 ke blog akak

    ReplyDelete
  22. Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  23. Tahun ni ai buat open house di rumah MIL.. pakat-pakat dengan adik-beradik hubby.. lebih mudah dan senang.. ;)

    ReplyDelete
  24. kak yon..minta maaf lama x datang ziarah tetapi JM x pernah lupa kak Yon tau

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..