*

Wednesday, 22 July 2015

raya 2015

Assalamualaikum..
Salam Aidil Fitri..maaf zahir dan batin..
Di FB..di Whatsap maupun di blog..kebanyakkanya upload gambar berkisah tentang sambutan Aidilfitri. Sambutannya pun lebih kurang sama jer bagi semua orang.
alamak terlalu bz untuk menaip semua kisah dan tauladan  kejadian, maka.. jom KY belanja tengok sebahagian video kejadian hari raya pertama di rumah KY bersama anak dan cucu. Mana gambar yang tak menarik dan nampak pelik tu..sila abaikanlah ye..hihi



17 comments :

  1. meriah sekali sambutan raya...salam lebaran maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya...inikan raya :-))

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya KY maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya,KY..meriahnya raya

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya KY..maaf zahir & batin.

    Taqabbal Allahu Minna WaMinkum

    ReplyDelete
  6. Salam Eidulfitri KY.....maaf zahir batin.
    Pergh KY.....tak main ler tempek gambo ek, terus buh video jer, lebih nampak real hihi....

    ReplyDelete
  7. Jenuh okje tunggu muka Nek mommy di pagi Syawal dlm video tu tau....huhu

    ReplyDelete
  8. Suka tengok rumah KY.....cantik ....

    ReplyDelete
  9. Cantiknye rumah kak yon byk tingkap jadi cahaya dpt masuk....hijau memang warne peberet sy kak jadi sy nak like 1000x rumah akak ni

    ReplyDelete
  10. Semoga amalan Ramadhan kemarin diterima oleh Allah Swt. yaa. Selamat Raya dan mohon maaf lahir juga batin :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya kak yon :-)

    ReplyDelete
  12. Salam lebaran untuk kak yon seisi keluarga...

    ReplyDelete
  13. assalam,, selamat hari raya kakyon ^_^,

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..