*

Saturday, 7 March 2015

Mencari semangat

Assalamualaikum..
Mencari semangat nak berblogging semula. 
Sebagai pembuka lembaran untuk mencari semangat berblogging, KY share gambar bunga rose di halaman rumah suatu waktu dulu..
Banyak juga perkara yang nahu di kongsi di blog ini..tapi semangat nak berblog tetiba hilang camtu saja. Bila belek2 gambar bunga rose yang ayu jelita ni..tetiba semangat itu datang semula..hehe

12 comments :

  1. Cantiknya KY kuntuman pink, welcome back ... :)

    ReplyDelete
  2. Semoga semangat itu segera datang dan tidak akan terbang lagi... :)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya bunga rose.

    Janganlah hilang semangat. Kak zai tunggu cerita holiday tempohari.

    ReplyDelete
  4. KY jgn malas2.. hehe.. sebenarnya berkata utk diri sendiri juga :-) Fighting KY!!!!!!

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  5. mmg ayu jelita kak yon . saya cuma ada yg spesis biasa je ...

    ReplyDelete
  6. mekar memberi semangat pokok ros ya.....

    ReplyDelete
  7. cantik kak yon,, ada ton putih pink lagi hihi,, kat umah pak mertua ada satu kaler saja,,

    ada masa memang down nak update,, anie rasa semua blogger pernah merasai,, takpe take u time kak yon,, insha Allah kalau dah minat tu pasti akan terupdate juga akhirnya,,

    ReplyDelete
  8. Okje ni nak cari semangat dgn tengok bunga, bunga pun tak de depan rumah ni KY

    ReplyDelete
  9. kak Yon..jgn malas2...JM nak baca...ahaha...JM pun malas gak nih huhhu

    ReplyDelete
  10. cantik betul kak yon,klu tak mana bisa jadi pemangkin semangat.berseri laman

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..