*

Saturday, 14 February 2015

Celebret Birthday..

Assalamualaikum..
Alhamdhulillah..impian KY hendak menjejakkan kaki di bumi Eropah hampir tercapai.
Rasa terharu sangat..dan rasa bagaikan bermimpi.." betulke aku nak keEropah nie? "
Sebelum ini KY hanya berangan2..bilalah agaknya KY dapat kesana..tatkala mendengar cerita rakan2 bagaimana seronoknya mereka tinggal dan melancong kesana..
Tidak pernah KY menyangka..sampai waktunya di usia yang ke60 ini 
* insyaAllah * pada 15th February ini KY akan terbang dan dapat menjejakkan kaki kesana juga.. 

 ****

Ini cerita petang tadi. Anak-anak belanja makan tengahhari sempena my birthday 10th February lepas..
celebret birthday ringkas saja. KY sebenarnya segan nak celebret beria-ia sangat. tapi anak-anak yg nak raikan..KY ikutkan saja..:)




makan nasi arab..

Cucu-cucu akak dari 3 orang ibu..macam-macam gaya dan rupa..heheh
inilah penghibur hati Wan n Atoknya..

16 comments :

  1. Happy belated birthday ky.

    jgn lupa ole2 utk kami ya;-)

    ReplyDelete
  2. yang penting bukan sangat rai birthday tapi kebersamaan bersama yang disayangi tak kira dimana mengikut kemampuan...

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday tu..seronok kuar makan ngan family Macam ni kan :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir akak. Semoga di Rahmati Allah SWT dengan keberkahan umur dan kesihatan untuk meneruskan ibadat kepadaNYA.

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday Yon dan tahniah dapat juga bercuti ke Europe. Saya tumpang seronok.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak yon nak fly ke EU tak lama lagi.. tahniah! Tahniah! Nanti nak ole2 k. Hehe

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut hari kelahiran kak yon . semoga diberi kesihatan yang baik , dipanjangkan umur dan bahagia bersama keluarga tercinta ... alhamdulillah , dpt juga impian kak yon terlaksana ... semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik ...

    ReplyDelete
  8. Waktu saya komen ni mesti KY dah ada kat Europe. Selamat bercuti ye KY.

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday buat kakyon.
    Selamat bercuti. Lepas ini jangan lupa masukan cerita Eropah dalam N3.

    ReplyDelete
  10. wah kak..seronoknya! impian terlaksana..alhamdulillah!

    ReplyDelete
  11. Hamboi kak best nya ke Eropah... kalau saya nak ke Eropah negara pertama yg saya nak pegi mestilah Turki dulu... lepas kan yg tu baru pegi ke tempat lain

    ReplyDelete
  12. Tahniah KY. Insyaallah saya pun nak jejak kan kaki ke Eropah. Ameen

    ReplyDelete
  13. Selamat pergi & selamat kembali Kak Yon.

    ReplyDelete
  14. happy belated besday kak Yon...almost 60? alhamdulillah kak Yon nampak awk muda dan sihat. Bestnya dapat pegi Europe

    ReplyDelete
  15. Hepy Bezday KY...moga KY panjang umur murah rezeki dan berkat sepanjang kehidupan KY...Apa nak malasnya KY...walaupun kita dah 60 kita berhak apa celebrate gitu....

    Wah memanjang berjalanlah KY ni....nak ikut ar...

    ReplyDelete
  16. happy belated bufday KY... semoga sentiasa dikurniakan kesihata dan bertambah amal ibadat. hadiah bufday terbaek la kan dapat bercuti kt europe....

    zinziemeewah

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..