*

Friday, 27 February 2015

Beralih Pandangan

Assalamualaikum
Salam jumaat..
Jauh berjalan luas pemandangan ke..
jauh berjalan luas pandangan?



18 comments :

  1. Ok...jap lagi kakcik pergi... :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aunty rasa nak pergi lagi..hihi

      Delete
  3. jauh perjalanan luas pandangan
    banyak berjalan banyak pengalaman

    juga perlu banyak duit

    ReplyDelete
  4. Ceritalah banyak2 kak zai tak puas tengok satu gambar aje.

    ReplyDelete
  5. an evening in Paris ye KY, Alhamdullah KY sampai dah ke sana..seronoknya :)

    ReplyDelete
  6. wah!!!! bestnya. salh satu tmpat idaman..kena start menabung dh ni

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  7. syukur
    jika ada umur nak juga

    ReplyDelete
  8. pic 22 Feb..kat mana ni kak Yon..aha..nampak pintu gerbang tu...tahu dah ehehe..nanti JM klik link tu

    ReplyDelete
  9. jauh berjalan luas pandangan.... sebab kita mula belajar dari cara orang lain berfikir.... permandangan no 2...

    ReplyDelete
  10. besnyer kak yon dpt gi jejalan ke negeri org

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat tengok negara orang..... lain kali nak ikut KY....OKje masuk dalam bag KY boleh? hihi

    ReplyDelete
  12. jauh berjalan ya kak.. tumpang cuci mata juga..

    ReplyDelete
  13. jauh berjalan...seronok tgk ciptaan yg maha esa...Subhanallah...

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..