*

Tuesday, 27 January 2015

KakYon dan blog

Assalaamualaikum..
hampir sebulan juga ky tidak bersiaran di blog ini. Sebenarnya bukan nak kata ky ni bz sangat sampai tak boleh menaip sepatah dua kata, tapi di sebabkan laptop ky ni buat peel terlebih rajin, ky pulak yang malas nak melayan kerenah dia. manakan tidaknya..ky ketuk sekali dia enterprem banyak kali..sudahnya sampai kesudah tak siap menaip walau pun sebaris ayat. Lama dok tercongok depan laptop ni pun bosan juga. Last2 main fb jer.Nak guna tab ke hpon ke..paham2 ajelah..dah kilauan emas ni kan..mata pun dah tak berapa awas..hehe


 Beg rosak semasa dalam penerbangan.. boleh klim insuran ke..

Agaknya ada ke orang perasan kertiadaan ky ni..
terimakasih kepada yang ingatkan ky..
kat dunia maya ni sama seperti dunia nyata. Bila lama tak blogwalking..terasa janggal pulak nak berblogging..seolah terasa masih ada ke yang nak baca celoteh ky. Nak mulakan bercèlotoh pun tak tahu dari mana nak mula..hihi.
Pernah ky janji nak update trip ke Bali.. sampai dah ke Medan, n3 pun tak berupdet lagi. Terhutang updet dua trips. Trip akan datang lagi jauh..12 jam punya penerbangan. Ada masa lebih kurang lagi sèminggu kena buat persiapan. InsyaAllah..mohon pada Allah semuga di permudahkan segala urusan kami..Amin.


13 comments :

  1. tetap ingat kakyon walaupun kakyon lama menyepi...
    sama lah saya nak guna hp bukan nya nmpk sngt ....

    ReplyDelete
  2. Ke manalah agaknya trip yang mengambil masa penerbangan 12 jam tu. Semoga perjalanan kakyon dipermudahkan.

    Kakyon updatelah n3 Bali, in shaa Allah saya nak ke sana.

    ReplyDelete
  3. bila lama tak update acik inagt kan KY jalan2 melacung lagi..rupanya lappy buat hal ye

    ReplyDelete
  4. Kakak perasan KakYon lama tak berblog
    Tahu-tahu dah nak terbang lagi ye
    Selamat makan anginlah KakYon
    Janji sihat dipermudahkan semuanya..

    ReplyDelete
  5. perasan juga kak yon menyepi, tak pe kak yon pelan-pelan update, memang ye kadang-kadang nak mulakan semula itu dilanda kemalasan dan ketandusan idea juga :)

    ReplyDelete
  6. takpe ambil mood dulu baru blogwalking

    ReplyDelete
  7. Saya perasan kak yon dah lama menghilang.. kesian kak yon

    ReplyDelete
  8. patutlah dh lama tengok tak ada entry.. ingatkn saya tlupa nk buka n jln2 kat sini tp bla buka memgx update..hehe...

    ReplyDelete
  9. TERTANYA-TANYA JUGA KEMANA HILANGNYA KY..ANGGAPAN KAK KY BERCUTI KEMANA-MANA TU...KALAU LAPTOP MERAGAM MMG MASALAH NK BLOGGING...GUNA SP BAGI KAK MEMENATKN SAJA SBB SELALU SILAP TAIP..

    ReplyDelete
  10. ye takpe bila ada mood kita sambung balik..

    ReplyDelete
  11. Assalam Kak Yon..yes!! JM perasa KY lama menyepi situ sbb dalam entri lepas JM tanya KY kat mana KY kat mana hee..

    rhope nyer pergi bercuti...balik Bali ke Medan pastu sikit hari lagi nak ke mana lah tu 12 jam perjalanan...apa2 pun happy holiday ye kak Yon , JM sentiasa menantikan entri dari KY nih

    ReplyDelete
  12. Mestilah ada yg rindu.....okjelah salah sorangnya hihi....kadang tu teringat dlm kepala ni cuma tak tersempat nak bw....

    Nampaknya kena beli bag barulah tu sebelum bermula penerbangan yg 12 jam tu

    ReplyDelete
  13. perasan lah ka yon x berblog tapi ada kat fb . sayang beg tu rosak kan . lagi syg bila rosak bkn sbb tgn sendiri ... dah nak jln lagi kak yon ... mcm nak gi eropah je nampaknya ... semoga dipermudahkan perjalanannya nanti ...

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..