*

Thursday, 11 December 2014

Nuffnang dan Paypall

Assalamualaikum..

Lama tak stori mori pasal buah hati KY En. Nuffnang. buah hati KY di alam maya ini tak putus-putus memberikan hadiah dan buah tangan. ada saja buah tangan yang di bawanya setiap kali balik meeting ;)
alhamdhulillah..rezeki berganda..berkat kesabaran KY berkasih dengan EN.Nufnang.. ;)
baru sekejap tadi KY bukak peti surat..ada nampak banyak buah tangan untuk KY..
inilah buah tangannya :)

Education NZ
 Marigold UHT Milk (PC
Rakuten September Super S...
Marigold UH
Lactacyd: Malay Millenniu
Old Town White Coffee - W
Mi Sedaap Cup Noodles Dig..
Mah Sing - Avenue Street ...
Altel Digital Campaign
INTI 2015 Cycle 1 Degree

Terimakasih En.Nuffnang yang sungguh baik hati dan menerima KY seadanya. KY redha jer..kiranya En. Nuffnang  masih sayangkan KY..kerana KY sedar KY ni biasa-biasa saja..tiada apa yang istemewa pun. Kalau bersembang pun sembang-sembang kosong jer, nak bagi ilmu pun..KY tidak berijazah, lebih suka bersantai tak perlu nak pecahkan otak yang dah berkarat dan memang dah lama berdebu..itu kata OKje ;).. tidak juga secantik dan sekaya Ameerah Al-Taweel dari Arab Saudi tu..hihihi
apapun tetap bersyukur..kena berbalik kepada semua nikmat Allah yang beri..


bukak pulak peti surat lagi satu..nampak mcm dah penuh jer.bolehlah KY cashoutkan duit dalam akaun paypall..

15 comments :

  1. ASSALAM...TAHNIAH BANYAK DPT REZKI..SYUKUR.

    ReplyDelete
  2. yeaayyyyyy... kepsi 2 ketui ;-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah...rezeki KY....banyak yg lekat :)

    ReplyDelete
  4. Nuffnang semakin murah hati bari KakYon tapi yg PayPall tu lagilah kakak rasa lagi cepat memberinya..

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah murah rezeki...

    ReplyDelete
  6. bertingket2 kan kakyon en nuffnang menghantar rezeki..Alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah kak yon rezeki tu..

    ReplyDelete
  8. Wah..itu rezeki namanya kak Yon..maybe berkat dari amalan Tabung subuh tu..in sha Allah JM pun sedang amalkan

    ReplyDelete
  9. tahniah KY..belanja promoted content satu kali ;)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    rezeki hujung tahun ni

    ReplyDelete
  11. Kenapa KY punya account tu nampak lain drpd saya. Nape dalam matawang dollar ye?

    ReplyDelete
  12. Hehe....
    Mak aiiiii berderet iklan sampai bawah muka surat tu.....
    KY tahniah ek.....bila nak belanja ni?

    ReplyDelete
  13. dah lama tak jenguk nuffnang alin..heheheh

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..