*

Thursday, 4 December 2014

Kata Orang Rezeki..

Assalamualaikum..
Kata orang tua-tua.. rezeki jangan di tolak, musuh jangan di cari..
kata orang.. tak rugi berkawan dengan ramai orang..
 yang ruginya bila tak suka berkawan..hehe
Jemputan jamuan makan malam bersama PM di PWTC. Senang ke nak dapat  makan malam bersama PM? bukan makan semeja pun dengan PM ..tapi nampaklah PM lalu depan meja  makan kitaorang..
menu apa yang PM makan malam tu..sama ke menunya dengan yang apa yang kita makan?
tak sempat nak intai menu di mejanya..
apa..takde gambar PM?
alaa.. KY malas lah nak bergambar bagai. amik gambar darling KY lagi  sesuai..hihi
bergambar kenangan bersama Dato' Datin yang belanja kami.. 

dapat rezeki..ole-ole dari Singapura..

 rezeki.. dapat voucher AEON lagi. Murah rezeki orang yang memberi.
kata orang..banyak kita memberi, semangkin banyak kita menerima..

yang ini KY claim point sendiri. last kopek.. kata orang..



17 comments :

  1. Betul tu...rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari... :)

    ReplyDelete
  2. murah rezeki dan rezeki jangan di tolak. Jom singgah site saya dan join giveaway contest.

    ReplyDelete
  3. rezeki jangan ditolak..moga murah rezeki mereka yang belanja tu ye.boleh belanja saya plak..hehe

    ReplyDelete
  4. Cari kawan ramai2 nanti rezeki bertambah. Tapi kena berhati2 juga kakyon takut dapat kawan yang phd.

    ReplyDelete
  5. Ini rezeki besar ni KY. Tak semua org ada peluang macam ini
    Lain kali KY intailah apa ada di meja makan PM hihi...

    ReplyDelete
  6. salam kenal kak ros.. besnyer dpt voucher tu.. memacam boleh beli ..

    ReplyDelete
  7. rezeki KY dapat jemputan tu..bukan senang nak dapatkan KY

    ReplyDelete
  8. Rejeki...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. macam-macam dapat ni KY, syok!

    Suami saya pulak skrg ni tgh tungkus lumus urus majlis yg PM nak dtg.

    ReplyDelete
  10. waaaaaaa kenapa x ajak sy...da dkt tuuuuuu ;-)

    ReplyDelete
  11. Untungnya dpt hadiah dan voucher lagi. Nape Kak Yon tak amik gmbr dgn Datin Rsomah. hihi.

    ReplyDelete
  12. Alhamdullilah...murah rezeki Kak Yon...voucher dapat, makan malam dgn PM pun dapat....hihihi

    ReplyDelete
  13. wah dpt makan bersama PMya...bestnyer.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah . mmg jatuh rezeki tu ...

    ReplyDelete
  15. Rezeki kurniannya..
    https://captainpepatung.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. kak Yon...sedondon sama laling nya...betul cakap kak yon kalau kita suka memberi Allah akan membalas nya in sha Allah

    ReplyDelete
  17. Haha.....untung tau KY ni ada kawan datin datin hihi dapat makan dengan PM.....
    Betul tu KY, baik ambik gambo darling yek haha....
    OKje punya voucher Aeon sudah selamat .....

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..