*

Wednesday, 8 October 2014

haluan tak sama..

Assalamualaikum..

36 comments :

  1. Mcm yg SA lalui pg ni....arah dan haluan si polan x sama..cara approach SA agar kurang adab...SA boleh terima if di tegur secara baik dan dgn kata2 manis...bukan persoalkan hidup dan mati SA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila haluan dah tak sama, tak perlulah nak approach ke hapa..ikutlah haluan memasing..

      Delete
  2. Biarlah buat haluan sendiri asal jgn mengganggu yg lain itu lebih baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Zakie..
      janganlah menyusahkan orang lain. dihadapan terbentang luas laluan baru dan pilihlah haluan sendiri..

      Delete
  3. Memang betul...walaupun dalam satu kelompok tapi tak sama tujuan dan haluan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam satu kelompok pun lain haluan..inikan pulak berlainan kelompok kan Bunda..

      Delete
  4. Kakyon kadang2 ada baiknya tak sama haluan. Bak kata kakzakie tidak mengganggu diantara satu sama lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat Zai, tidak mengapa kalau tidak sehaluan..tapi jangan sampai mempertikai laluan orang lain..

      Delete
  5. Balaik masing-masing ya nanti jumpa kat rumahh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh sud@is..kat rumah pun paling-paling..hihi

      Delete
  6. haluan berbeza tapi tujuannya sama.. janji perut berisi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali svs..yg penting perut berisi :)

      Delete
  7. Haluan berbeza agar tak jadi sengketa dalam merebut benda yang sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik, kerapkali..apabila sengketa tejadi akan membawa kepada haluan sendiri..

      Delete
  8. Salam ky... saya datang menjengok je dulu... nanti nak dtg nak dengar cerita dari Pangkin Nenek ni... anyway, thanks singgah di blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Sweetie..tq singgah sini. ada masa singgahlah selalu.. ;)

      Delete
  9. Replies
    1. Guna pon cap ayam jer..hihi

      Delete
  10. ada kalanya mmg kena bawa haluan sendiri ... ada idea lak nak snap gambar ni . nice .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan QV..ambil tempoh bertenang ~~ ;)
      tkasih..

      Delete
  11. Haluan yang berbeza sebab mencari rezeki di tempat lain agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki luas di muka bumi ini kan..pilihlah haluan mana yang kamu mahu..

      Delete
  12. Cantik dengan tajuk, gambar dan momentnya..kena saja. Komen saya..dalam hidup ada waktu2nya kita tidak sama haluannya walaupun menaiki bahtera yang sama..tapi at the end pantai yang sama juga dijejakki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih Mala,
      untuk sampai kepantai yang sama..perlukan nakhoda yg pandai mengemudi bahtera..;)

      Delete
  13. Buatla hal sendiri ya... jgn ganggu2 kan!

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. hehehe..senangkan Kakak Norihan.." jangan kau datang lagi!! "

      Delete
  15. cantik kak pic ni
    ada maksud tersirat
    tentang kehidupan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann Tihara, KY main amik aje..bila balik rumah tengok macam ada cerita pulak, tapi cerita tiada kaitan dengan sesiapa pun..hehe

      Delete
  16. Nice pics!
    Asalkan masih berdamai, biarlah bawa haluan sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih Ujie,
      kalau ikutkan..boleh jer berdamai walau pun haluan dah tak sama..

      Delete
  17. dalam makna kata2 tu KR.. :(

    ReplyDelete
  18. haluan x sama maybe masing2 ada citarasa berbeza kan

    ReplyDelete
  19. Simbolik sungguh KY ni tau...siap gambo bangau lagi hihi....mentang mentang nak gi obersi hihi....nak ikut KY!

    ReplyDelete
  20. nice. credit kpd tkg amik gmbr ni ;-)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..