*

Thursday, 23 October 2014

birthday oktober

Assalamualaikum..
Semalam meraikan birthday  boy n girl di bulan Oktober. Restoran pilihan di Famous Thai Plaza Alam Central. firstime makan kat sini..kira ok juga..
Yang specialnya..selepas makan..semasa kami meminta kek di bawa kemeja makan, acara potong keklah kekonon..krew siap bawakan kek yang di pasang lilin..sambil di iringi lagu happy birthday.. sehingga lagu tu tamat mereka beramai-ramai bertepuk tangan..rasa happening pulak,  tanpa di rancang.
 Semuanya perancangan Allah..
kami rasa tergamam dan happy sebenarnya..
Dalam pada happy tu..teringat juga Pn. Mama Khayla n baby Khayla yang dalam hari..huhu
Si bucuk Aydin yang tak dapat balik celebret besday ummi dia..huhuhu
*tetiba teremosi*




antara hidangan yang tersedia..


 
besday boy n girl memotong kek BnR tajaan Pn.Noraidah..
terimakasih semua yang telah membuat kami semua gembira..

21 comments :

  1. happy birthday buat besday boy & girl :)
    Saya kalau ke sana teringin juga nak try makan kat Famous Thai tu..boleh la saya try betul2 lepas ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih DZ, jangan lupa oder ikan asam pedas dia..nmpk simple tapi maveles :)

      Delete
  2. happy birthday buat besday girl & boy.
    Wah seronok sambut dekat Famous Thai Plaza Alam Central.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih PMDP..sambutkan besday mak n pak budak..hehe

      Delete
  3. Selamat hari lahir buat keduanya....seronok bila ada surprise mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih AS, kalau dapat masa KYnya celebret..lagi gempak..hahahha

      Delete
  4. Wah restoran Thai, kalau siakap kensom sedap nii, hp bday utk boy n girl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan Sud@is, terimakasih :)

      Delete
  5. Terharunya kalau dapat bday treat mcm ni, ramai2 raikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lyd, memang setiap tahun kami celebret reramai mengikut bulan..cuma cara berbeza. tahun ini celebret dgn makam2 kat luar..

      Delete
  6. Sweet surprise. Happy belated birthday to both of them. Saya dok kecur nengok kangkung tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahh..Aziela suka kangkong ye..
      masak kangkong goreng belacan dgn cili api..pergh berasap telinga..pastu bersin resdung..heheh

      Delete
  7. happy bday buat boy & girl , semoga sukses dalam apa jua bidang yg diceburi.. :)

    ReplyDelete
  8. Happy bezday buat boboi ngan gegirl....seronoknya diraikan lebih lagi dpt kek eskrim....Mereka ni anak KY ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih OKje. ye, mereka anak kedua dan anak bongsu KY..

      Delete
  9. Wahhh meriahnyee... rindue plak nk celeb bufday ramai2 mcmni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang menyambut seronok, yang di sambut pun bertambahlah seronoknya..$$$ hehe

      Delete
  10. selamat ulang tahun boy n girl . semoga hidup lebih bahagia ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih..semuga QV pun berbahagia..

      Delete
  11. happy belated besday buat mereka

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..