*

Thursday, 11 September 2014

aktiviti marhaban..

Assalamualaikum..

Banyak sangat kejadian berlaku dan badan jadi terlalu penat ..sampai tak sempat nak bersantai mengupdet blog..
jauh dah ketinggalan akak ni..berhutang lagi berblokwalking..dan cerita yang nak di updet pun dah tinggal suam2 kuku..kalau lambat lagi dah jadi lemaulah pulak..ermmmmmmm..
ini sahaja yang sempat di updet...

http://marhaban17.blogspot.com/




23 comments :

  1. Replies
    1. mama, jemputan majlis cukur jambul cucu pelanggan..

      Delete
  2. Sana-sini jemput utk marhaban ye KakYon
    Ini majlis aqiqahlah mestinya sebab ada buai baby - cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sangat jemputan..sampai ada yang terpaksa ditolak. ye majlis aqiqah dan potong jambul..

      Delete
  3. Takpe...nanti2 update lagi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa sentiasa mencemburui akak lah Kakcik..

      Delete
  4. Replies
    1. majlis cukur jambul cucu pelanggan akak..

      Delete
  5. pelan2 update kakyon, sekarang ni majlis cukur jambul pun berpelamin bagai kan, meriah dan cantik sangat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengalahkan majlis bertunang dah. ibu2 muda yang sukakan majlis potong jambul meriah..

      Delete
  6. ini pon boleh la kak. hehehe...

    ReplyDelete
  7. ada buai baby ... wpun penat , marhaban ni seronok .

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bila kena masa n tempatnya QV..

      Delete
  8. Hari tu okje ada melawat blog Marhaban KY tu....patutlah penat mmg byk aktiviti marhabannya...cari masa utk rehat KY....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gini ler OKjer..usia dah kilauan emas, sibuknya sikit letihnya lebih..hehe

      Delete
    2. Haha.....best apa jadi kilauan emas KY.....berkilau kilau hehe

      Delete
  9. majlis berendoi ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis cukur jambul dan berendoi JM..

      Delete
  10. Nampak meriah majlisnya, ada pelamin yang cantik dan banyak anak patung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis merian..pelamin pun meriah. trend masa kini kan Zai..

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..