*

Friday, 8 August 2014

rezeki nak habis raya

Assalamualaikum..
salam lebaran ke12
bulan syawal dah nak sampai penghujung. ziarah raya kerumah saudara mara dan rakan taulan pun tak selesai lagi. harapkan jemputan rumah terbuka mereka baru nak beraya..hehe
alhamdhulillah..akak terima duit raya lagi..walau dah nak habis raya.
Baucer BSN akak terima dari anak perempuan akak. banyaklah kut dia dapat intensif dari hasil jualan produk bank tempat dia bekerja..
alhamdhulillah..berkongsi rezeki bersama ibu dan papanya..

 baucer ini kena ditukarkan ke sijil simpanan premium..
sijil yang ada cabutan bertuah tu.
 agak2 bertuah ke kami ni? hihi


 baru ni akak sempat mengelem duit bayaran survey yang terkumpul dalam paypal. jadilah jumlah yang seciput tu.. nak peram pun macam lama dah takde survey baru. simpan2 nanti takut hilang pulak..macam kawan akak, tetiba akaun dia kena block..habis hilang duit dia..walau tak banyak ia masih duit kan..sape tak sayang duit ye takk?

15 comments :

  1. Alhamdulillah.. murah rezeki kak yon.. dan bertambah rezeki orang yg memberi tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..amin..yarobbal alamim..

      Delete
  2. Kakak tak pernah dpt dan pegang voucher premium tu KakYon. Tak pernah terlibat jadi tak tahu pun.. untunglah KakYon dpt foc dari anakanda.

    USD convert ok juga tu KakYon. Sebelum hilang baik cash-out dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duludulu adalah akak beli..simpan sampai 2x cabutan, bila x menang apa2 hadiah akak keluarkan.
      Yg sekarang ni tak pasti ada lagi ke cabutan bertuah dpt kereta mez..hehe
      skrmg org dah pandai menilai..dah tau mna boleh n tak boleh

      Delete
  3. mungkin bertuah kakyon...mana tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berharap sngt lah Saniah. selama umo akk ni belum pernah akak menang cabutan bertuah..huhu.
      taktau pulak mungkin kali ini akk menang kereta mez..haha

      Delete
  4. RM300?..byk tu akak..alhamdulillah rezeki ada anak keje BSN..simpan je akak mana tahu untung sabut nanti nama kak Yon terpilih..Allah lebih mengetahui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..rasa nya nak simpan dulu. Biarkan setahun nak tenhik camne..

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki kakyon dihari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..
      tq Acik erna sudi singgah..

      Delete
  6. alhamdulillah..moga makin dimurahkan rezeki ye

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...moga bertambah2 rezeki lagi lepas nie..=D

    ReplyDelete
  8. Seronok dan syukur ada anak yg tidak lokek berkongsi dengan makkan KY....
    Kalau dapat Mecedes jangan lupa bawak okje jenjalan tau!hehe

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..