*

Wednesday, 16 July 2014

terlajak berlagak lah nie..

Assalamualaikum..

terlajak berlagak lah nie..hihihihi


 


 



24 comments :

  1. Huhu....mintak dijauhkan sikap sebegini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu rasanya..berlagak mcm samseng..

      Delete
  2. Replies
    1. sedey rasanya..ada wanita muslim perangai camni..

      Delete
  3. Kesian apek tu... teman tengok, kereta perempuan tu yang dok menyelit laluan orang lain... Tapi, memang tak patut langsung dia buat macam tu... Agak-agaknya la... anak sapa la yang kurang ajar nie yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tentu makbapak dia malu besar dengan perangai anaknya, dh jadi tontonan satu dunia..

      Delete
  4. isyshhh, isyshhh...xda sapa nak kerugian x da sapa nak cari pasai.....satu hari jadi kat dia baru padannn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak redha ler tu dgn dugaan yg sikit jer..

      Delete
  5. Assalammualaikum
    sememangnya dah jadi viral, kat wasap saje dah berkali2 org hantar dalam group...tapi pada saya, dia memang salah tapi tak perlu la kita herdik & caci pulak yg buat salah tuh...memandai la kita ambil ikhtibar & mendoakan gadis tersebut agar insaf & terhindar dari malapetaka...dia pon manusia.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      perlakuan perempuan ni akan jadi ikhtibar pada pemandu kerete lain..jangan sewenangnya berlagak bila berlaku sesuatu di tempat awam. banyak mata kamera memerhati. ada juga hikmahnya nie..

      Delete
  6. Semoga lepas ini tak ada lagi yang jadi macam ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak yg kena dgn perempuan nie..harus akak pengsan dulu CM. sib baik apek tu relek jer..biarkan dia mengamok sensorang..

      Delete
  7. ohh...citer pasal CDM25 ni ke....ha'a..hari ni watapps penuh ngan citer tu...kat opis semua org bercerita...JM dgr je lah...tak tahu hujunh pangkal :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat ruang maya penuh dgn video ni JM. Mr.papa akak yg jarang buka youtube di tipon dia pun bukak jugak. penangan CDM25..heheh

      Delete
  8. trending betol video nih kan~
    harap2 menjadik pengajaran lah buat kita semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak pengajaarannya dari kes ini..janganlah lepas kemarahan sesuka hati..banyak buruk dari baiknya..

      Delete
  9. kes ni dah settle..Uncle Sim yg melanggar dah maafkan wanita garang tu..:)
    dan wanita tu pun dah minta maaf.,.,
    moga kes ini jadi iktibar utk kita semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdhulillah..sib baik apek tu ada hati nurani. tabik kat dia. elok lah perempuan tu minta maaf kat apek tu..sepatutnya minta maaf juga kat parent dia kerana sudah memalukan mereka..

      Delete
  10. Semuga jadi pengajaran buat yang lain.

    Terima kasih kerana singgah blog saya dan memberi komen....

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sangat pengajarannya kan pakmail~~
      sesama..singgahlah kesini selalu..:)

      Delete
  11. ye dalam news tadi kes dah settle.....Uncle Sim tak buat report pun...

    ReplyDelete
  12. harap wanita tu betul2 insaf dan kita dijauhkan daripada aib sebegini
    amin :)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..