*

Tuesday, 3 June 2014

WAJAH BARU BLOG PANGKIN NENEK

Assalaamualaikum..
beginilah rupanya wajah baru blog Pangkin Nenek.
Sejak akak menukar hiasan rumah akak di maya ini..rajin pulak akak menghupdet blog.
seronok rasanya melihat hiasan rumah yang cantik ini, hasil dari kerja tangan cik Mawar Khayalan.
Terimakasih Aimi melayan kerenah kak/cikyon yang meminta itu ini, mengedit blog yang bersawang sawang entah apa apa ada kat dalam tu..heheh
 
Dalam layout blog lama, akak ada sediakan blog list yang akak letak entah berapa kurun lamanya tak pernah di ubah/rombak.
kebetulan semasa di edit baru2 ini..bloglist tersebut telah terdelete. puas cari nama2 yang tersenarai dalam blog list tersebut tapi sebahagiannya akak dah tak ingat. Ada diantara blog tersebut yang linkkan blog akak di blog mereka. jadi rasa mcm tak adil plak akk tak linkkan blog mereka ke blog akak..huhhu
akak minta maaf bebanyak ye..perkara berlaku tanpa di sengajakan..
insyaallah akak akan cari juga sehingga jumpa. umpama jejak kasihlaa..

jadi untuk senang akak nak blogwalking * tetiba idea datang..maklum orang buta IT..tetiba celik sedikit..hihih*
akak sediakan senarai kat sini..



bila2 masa nak blogwalking klik saja kat sini..

sebahagian dari senarai blog yang sering akak kunjungi. seronok membaca taippan tulisan mereka. segala ilmu, tips,info, celoteh, masak masak, makan makan..semuanya ada..

8 comments :

  1. Kak Yon..JM pun suka baca blog kak yon heee...nampak sweet blog skrg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..sama kasih..
      terimakasih juga kpd yg menyusun aturnya..

      Delete
  2. hiasan blog mmg jadi satu daya tarikan . mcm rumah kita juga lah . masuk jer rumah sejuk jer mata melihat tatacara hiasannya ... suka dgn penggunaan warna yang lembut ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. QV, baru akak tahu setelah bertahun berblog ;)
      yg penting blog juga kena ringan kan. mudah kawan2 nak singgah..hihi

      Delete
  3. Cantiknya rumah baru :) saya suka warna yg dipilih..warna favourite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna feveret kita sama pulak ye saniah :)

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..