*

Tuesday, 10 June 2014

Birthday Mr. Papa

Assalaamualaikum..
Semalam birthday my laling, olih kerana tarikhnya jatuh pada hari Isnin,masa ni semua orang sibuk bekerja jadi akak ajak anak2 akak raikan sehari lebih awal. Dalam keluarga kami bulan sambutan bulan Junlah paling meriah, ada 4 orang yg sambut birthday. diikuti bulan julai ada 3 orang * masa ni bulan ramadhan dah dekat raya, sambut birthday sambil berbuka puasalah nampaknya.*
Bulan Oktober ada 3 orang diikuti dengan bulan januari 2 orang, february 2, Mac 1, dan December 2 orang.Tahun ini kami tak sambut secara individu, sambut ramai ramai dalam bulan bulan kelahiran mereka..


sesekali kumpul ramai2 memang riuh rendah..kekadang pening juga..heheh
 











Masing2 bizi melayan anak memasing..akak plak bz merakam gelagat mereka..hehe

7 comments :

  1. Happy belated birthday for Mr. Papa
    Kalau celebrate ramai-ramai macam ini best KakYon. Kakak tengok gambar makanan yg terhidang penuh satu meja pun dah ngences hihi...

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut hari lahir pada mr.papa . jadikan sambutan harijadi sbg masa utk berkumpul , mmg meriah . lagipun bkn selalu kan ... happening sungguh tu .

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat meraikan bulan yang sama ya kakyon....
    meriah nampaknya ....semua tu anak cucu kakyon ke?cantik dan comel2

    ReplyDelete
  4. Kak yon, kumpul ramai2 mkn besar boleh mengeratkan lg hubungan silaturrahim :-)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir untuk suami Yon.

    ReplyDelete
  6. seronok nya.. kalau tiap2 bulan ada yg sambut besday lg seronok ni.. x tahan budk2 kecil lah..sibuk nak main, bukan nak makan. lg2 kalau berkumpul ramai2..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..