*

Monday, 23 June 2014

aktiviti marhaban

Assalamualaikum..
aktiviti marhaban nampaknya dah last minggu lepas..
dah nak menyambut bulan ramadhan ni.. aktiviti marhaban bercuti sekejap. sehinggalah bulan syawal/ ogos nanti..kumpulan kami sudah ada 2 tempahan telah diterima..
Alhamdhulillah..seronoknya kawan2 akak..masih ada aktiviti yang boleh di lakukan. kalau tidak ada aktiviti begini..sunyi juga mereka. maksudnya sunyi dari bersembang dan jumpa dengan kawan kawan..
akak pun merasa kegembiraan berganda..bila lihat kawan kawan semua gembira..
lalalalalalla..


23 comments :

  1. Syawal kelak lagilah banyak tempahan KakYon.
    Kalau dekat kakak join sama hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya mcm tulah Zakie. Bnyk juga yg di tolak klo ada bertembong dgn open house..

      Delete
  2. seronok bermarhaban nih . kg saya masih aktif ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambutan raya lebih meriahkan QV.selalunya org Johor yg ada marhaban bila raya..

      Delete
  3. sekurang2nya ada aktiviti berfaedah mengisi masa lapang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu NR, kami2 warga emas itu ajelah aktiviti kami selain aktiviti kemasjid dan yasiin..

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Salam kakyon
    AlhamduliLLAH perkara yg baik masih ramai lagi nak join
    tandanya kita masih lagi hidup dalam keredhaan ALLAH. Semoga ianya kekal macam tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..biarlah aktiviti berjalan lancar hingga akhir hayat kami..

      Delete
  6. tempat SI ada juga marhaban ni kakyon tapi tak berkesempatan nak join ..tiap minggu ada je aktiviti mereka....seronok kan disamping dapat jumpa kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknanya marhaban ini masih ada tempat dihati masyarakat kita..

      Delete
  7. X pandai nk marhaban ni tp suka dengar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengar pun dah cukup JM. Dapat juga pahala bila ikut berselawat ke atas Nabi..

      Delete
  8. marhaban ya Ramadhan......selamat berpuasa kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marhaban ya ramadhan al mubarak..selamat berpuasa buat sud@is juga..

      Delete
  9. Kat tempat bunda pun banyak kumpulan marhaban dan berzanji ni....aktif sangat..

    Baru semalam bunda dapat sms dari setiausaha kumpulan...mohon sedikit sumbangan ikhlas sesiapa yang sudi untuk biaya membeli lembu untuk sedekah acara surau sepanjsng Ramadhan ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunda pun ahli kumpulan marhaban juga ye. Area mana ye?
      Surau kami seperti biasa acara berbuka dan sahur jer..

      Delete
  10. alhamdulillah,
    saya teringinnak join marhaban ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tihara..klo dekat boleh join grup akak.. :)
      Wong jowo pandei berzanzi yo..

      Delete
  11. selamat menyambut ramadhan kak..
    saje nak wish awal2..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesamalah kita. Moga amalan di bulan ramadhan kali ini lebih baik dri yg lalu..

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..