*

Thursday, 15 May 2014

cara mencantikkan halaman rumah

Assalaamualaikum..

Mood nak bercerita kelaut. Tengah melayan kesebakkan dan keluluhan hati yang berlarutan berhari2...huhu
Pagi ini akak nak melayan bunga2 di halaman rumah akak yang sedang mekar segar di simbah hujan dan pancaran sinar matahari silih berganti setiap hari..


Bunga rose jepun. ada yg kata melihat pemandangan ini seolah berada di Jepun..


Cantik juga di letakkan di lantai..

 



Bunga renek yang senang di jaga dan cantik bila berhunga..













sebahagian bunga rose yang sedang berkembang..

6 comments :

  1. Salam ukhuwah kakyon,

    Rajinnya akak tanam pokok bunga ye.. cantik jer tersusun.. segar mata saya menengok petang hari ni :)

    Saya follow kakyon #740 jemputlah ke blog kecik saya ye :)

    ReplyDelete
  2. wkslm Nur Hayati,
    terimakasih sudi singgah n follow. buat mengisi masa lapang yang ada sambil mencantik halaman rumah..

    ReplyDelete
  3. Cantiknya. Macam-macam pokok bunga ada. suka tengok halaman rumah macam ini.

    ReplyDelete
  4. Cantiknya bunga2 ros kak yon.
    Kenapa sedih kak yon..acik doakan semoga kak yon cepat pulih dari kesedihan dan kembali ceria

    ReplyDelete
  5. Cantik, segar and sejuk je mata memandang... mcm di New Zealand..hihi jemput singgah blog saya yg xseberape yea. Salam ukhwah..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..