*

Tuesday, 8 April 2014

Cari Duit Tambahan

Assalaamualaikum..
Alhamdhulillah..akk dapat upah lagi..hasil menjawab survey..
dapatlah sikit cari duit tambahan. dicampur gaji.. campur anak bagi..bolehlah buat jalan2 cari makan..jalan2 cari ilmu..jalan2 tukar pemandangan..
tak susah nak cari duit tambahan..macam2 boleh di buat. buat biz online..buat job di rumah * yang ini akk tak buat lagi kerana perlu mahir mengunakan bahasa inggeris, maklum bahasa inggeris akak ni kan ke Laut Andaman perginya..heheh*
affiliat..tergeliat nak menyebutnya..dan banyak lagi cara nak cari duit tambahan. rajin dengan tak rajin jer nak ngadap laptop ni. dari berjam jam ngadap main game candy mandy bagai..bukan ada hasilnya pun..baik main survey2 tu.. ada juga hasilnya..:))

tunggulah 2 bulan lagi baru dapat hasilnya. sementara tu terus menjawab survey yang di beri..

16 comments :

  1. owh ! yerke?..rajin nyer ..macam best jer...betul lah ada jugak hasilnyer kan...ermm okay2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok mengisi masa dgn aktiviti yg mendatangkan hasil. time sibuk lupakan sementara..kekadang nak updet blog pun tertangguh..huhu

      Delete
  2. berbaloi dengan usaha yang dibuat.. ;)

    ReplyDelete
  3. Oh... bagus pengisian yg KakYon buat ni. Kakak setuju benar. Kakak ingat nak tunggu pencen tapi tak payah pun boleh juga kan..

    Best bila dah dapat imbuhannya. Tak lama pun kalau 2 bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah pepatah kata..masa itu emas kan Zakie. jangan bazirkan masa carik duit buat beli emas..hihi

      Delete
  4. kalau rajin memang akan dapat hasilnya..bagus3 KakYon..sura berShaklee untuk sampingan..Alhamdulillah..tiap2 bulan ada jugak hasilnya..
    *Salam Kenal..i follow..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebat masyukk tu Sura.. selamat berShkalee..:)

      Delete
  5. Waah bagus laa tuh dpt rezeki..berkat kerajinan yer.. alhamdullillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orng dulu kata kena berbudi pada tanah..baru dpt hasilnya. Kini berbudi pada laptop pulak..hehe

      Delete
  6. Wah,banyak juga tu Akak. Tahniah yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdhulillah..bolela wat tokok tambah mna yg x cukup..

      Delete
  7. Yang penting kena rajin kan.. ;)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..