*

Tuesday, 18 March 2014

tumpang tuah Erra Fazira..

Assalaam..
Layanlah tajuk kat atas tu..hihi
Ye ye sangatlah tu..
Sejak akk melayan segala macam iklan yang percuma di internet ni..bolehlah tahan juga hasilnya. Walau pun bukan ratus ratusan jauh sekali ribu riban..tapi cukuplah sekadar sen sen sahaja dan bila di kumpul lama2 dapatlah juga buat tambah bayar kad topup.
iklan iklan yang akk dapat..akk tepekkan jer kat segala macam flatform kat internet.
Ada satu iklan ni..8shared namanya * kalau nak join klik aje kat sini..daftar percuma jer..
Selalunya selepas iklan yang akk dapat akk dah tepekkan.. akk dapat view n klik paling banyak pun 0.60 jer satu iklan. Tapi kali ini bila iklan Erra Fazira keluar akk dpt banyak klik dan lihatlah hasilnya kat gambar bawah tu. Nampak gayanya akk dah tumpang tuah Erra Fazira. Ada apa ye yang buat orang nak tahu sangat pasal Erra Fazira kat iklan tu..o



Yang ini pulak akk dapat hasil dari menjawab survey. Dah beberapa kali akk dapat hasilnya. Tapi kali ini paling cepat akk dapat ganjaran, dengan menjawab 2 kali survey..point akk dah cukup untuk di tukar dengan ganjaran berupa wang tunai dan terus di masukan ke akaun paypall.


6 comments :

  1. Menarik juga ni. Bagus untuk buat bisnes online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bisnes online sambil berfb

      Delete
  2. saya sayang nak letak iklan lain,nuff bertukar status nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan tu akk letak di fb. twiter dan google+.sayang nuff tempat mu tetap di blog :)

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..