*

Thursday, 27 March 2014

follow or unfollow

Assaalamualaikum..
akak perasan sejak kebelakangan ini blog akak susah nak follow blog orang lain. kenapa? akk pun tak tahu!
puas dah akk godek sana sini * maklum akak ni kan buta IT..main try n error jer *tapi give up dah..tak boleh juga follow blog lain..nampaknya tak menjadi!

tadi blog not dokter cinta .. ada bagi akak link ini kat coment..

http://notdoktercinta.blogspot.com/2014/03/how-to-follow-blogspot.html

bila akak try dia keluar benda ini..

Alahai..nak kena unfollow blog yang akak dah follow ke?
 ni yang malas nak unfollow..unfollow kawan kawan akak yang best2 semuanya ni..huhu

9 comments :

  1. I use http://followerfilter.com/ for Searching User- Tweet RT and Favorite listing and deletion - Unfollower finding an deletion. Even the site is new, it works well!

    Site also allows you to see any twitter user's (included yours) unfollowers, followers and followings without login.

    Of course it's free and unlimited!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih kerana membantu.nanti akak try..

      Delete
  2. akak sory laa kalau entry sy tu x membantu.. hu huu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala takpe mede'. baru akk tahu sekarang.kalau tak dok pike apa masaalah blog akk kenapa x bole follow blog org lain..

      Delete
  3. Owhh tak dapek nak nolong sebab tak reti..
    Hopefully dapat selesaikan masalah ni ye kak ;D

    ReplyDelete
  4. tepek link boleh kot..
    sekarang ramai guna goggle plus kak.

    ReplyDelete
  5. lepas tekan join this site , klik more options , klik follow ... done . harap membantu .

    ReplyDelete
  6. Bunda pulak kalu tekan 'follow this blog' tak boleh...tekan 'more option'...ikut arahan...pastu dah boleh follow...

    ReplyDelete
  7. Myra Jay, Petak Bunga, Qaseh Wee, BUNDA..alhamdhulillah..kerana banyak membantu..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..