Saturday, 1 February 2014

tips mengelakkan anak dari berperangai buruk

As salaam..
hampir terlupa yang akk ni ada blog, tempat untuk meluahkan apa yang akk rasa dan share maklumat dan cerita yang akk dapat..hahah
olih kerana sekarang ni akk sibuk menjaga cucu..maka akk pun merajinkan diri melayari blog blog tips penjagaan kanak2. kalau dulu masa anak akk kecik..akk main bedal ajer...sama macam parent akk ajar akk masa akk kecik dulu. zaman sekarang banyak yang dah berubah cara mendidik anak2...kena banyak mencari ilmu parenting nie..
tadi masuk satu blog nie. blogger ni bagi banyak tips mencegah anak dari berperangai buruk. akk share ajelah kat blog akk ni..
jom klik blog beliau..

comelnya babygirl cik google nie..


6 comments:

  1. Perkembangan dan kemajuan jaman memang harus di sesuaikan dan di imbangi cara mendidik para anak ..ya kak:)

    ReplyDelete
  2. Kena bagi didikan agama yang sempurna insyallah anak-anak akan bertambah baik

    ReplyDelete
  3. Anak-anak ibarat kain putih. Sebagai ibu bapa,mereka harus mendidik mereka jadi orang yang beriman.

    ReplyDelete
  4. cabaran ibu zaman nih . perlu byk ilmu untuk besarkan anak . perlu berada selangkah di depan anak ...

    ReplyDelete
  5. yg pntg agama usah diketepikan...tu shj bekalan hidup di dunia dan di akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu anies..ilmu pelita hidup di dunia dan akhirat

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...