*

Monday, 24 February 2014

my birthday

As salaam.. 
Birthday akk dah berlalu..tapi baru nak buka story hari ini..
Tahun ni akk tak selebrate birthday macam tahun2 sebelumnya. Saja akk nak menyepikan diri dari menyambut hari jadi.Sebenarnya dari tahun lepas lagi akk tak nak anak2 akak buat majlis birthday akk. Tapi mereka buat juga. Kali ini akk dah bagitahu awal akk tak nak selebret bagai. dah puas rasanya. Kalau buatkan kenduri bacaan yasiin dan doa selamat..ok jugakan!. 
walau pun mereka ada whatsap2 di belakang akk merancang nak selebret juga ..tapi akk berjaya gagalkan rancangan mereka..hahah..tipah tertipu juga.. 

Tapi..kuasa Allah..rezeki dan kegembiraan yang akk tak boleh akk mengelak..
Selepas balik dari pengajian di masjid.. Kami  *geng makan2* singgah di Restoran Pak Su Coner seksyen 16. Tengah berselera makan.. tetiba mereka kata.. " hari ni kami belanja kakrose makan sempena birthday kakrose ye!..
SubhanaAllah..Ya Allah nikmat mana yang hendak aku dustakan..






alhamdhulillah...amin

8 comments :

  1. Happy Belated Birthday Kak Yon! Maaf lambat wish..azzah baru jenguk blog akak ni .. lama juga dah tak berkunjung ke sini..banyak cerita akak ya..sejak Azzah sibuk dengan hal pejabat, mmg dah berhabuk bersawang blog..tapi akak masih rajin update blog..Azzah baru nak warm-up semula ..hehehe

    Semoga Allah Memberkati hidup akak sekeluarga, memberi kesihatan yang baik, agar dapat meningkatkan lagi amal ibadah kita...

    Ameen

    Azzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Azzah.Akk pun sama sejak menjaga cucu ni dah jarang menjengah blog kawan2. Sesekali ada masa baru lah nk update blog. Harap akk masih di beri kesempatan melakukan amal ibadah dan aktiviti kegemaran akk..

      Delete
  2. Selamat Hari Lahir akak. Semoga di murahkan rezeki dan di panjangkan umur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih cik manggis atas doa tersebut..amin.

      Delete
  3. Selamat ulang tahun kelahiran...yang ke?...Semoga selalu mendapat rahmat dari Nya...
    Salam ziarah dari Bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Bunda singgah blog akk dan ucapan tersebut. Umur? Cukuplah akk katakan dah masuk senja..hehe.
      amin..

      Delete
  4. happy belated birthday kak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu aminnnn

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..