*

Thursday, 28 February 2013

makan..makan dan makan lagi..

2 comments :
Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah..

bestnya kalau selalu dapat makan free..hehe
harap2 tahun depan ada lagi. mode tak malu nie..hihihi

voucher makan malam hadiah dari Ai & Nadia dah pun akk gunakan malam tadi. 
 seronok bila sesekali bersantai sambil makan2 dengan orang tersayang..
kalau anak2 cucu dapat bersama lagilah seronok..
kalau mengikut apa yang tertulis di voucher tersebut akk sepatutnya makan malam di coffee house international buffet dinner. tapi  kami di bawa ke restoran makanan Jepun pula. "di sini menunya lebih banyak " kata pramusaji di situ. mulanya bimbang juga kalau en.papa tak boleh terima makanan cara Jepun. Alhamdhulillah..en. papa boleh makan semuanya..kecuali sushi..

 
 tiada minuman  manis yang di sediakan kecuali  teh cina.
 tenpayaki. tetiba terasa rindu nak makan tenpayaki di Jasco OU. selepas di ubah  suai jasco tu..akk tak tau kat mana pindahnya dia..huhu







 macam2 ada..steam boat, salad dan pelbagai jenis puding dan kek. ada banyak  lagi menu yang tak dapat kami rasa..cukuplah..tak larat dah..hehe







halamanku..

10 comments :
Assalaam rakan bloggers yang di kasihi..
 semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah..
nikmati keindahan ciptaan Allah swt..









































Wednesday, 27 February 2013

majlis cukur rambut

9 comments :
Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah SWT..
semangat berblog akk, sekejap hangat..sekejap sejuk... macam cuaca kat luar tu..sekejap panas ..kekadang hujan..

Lama tak update kumpulan marhaban akk. undangan yang telah  kami terima sama seperti tahun2 sebelumnya. Alhamdhulillah..masih ada lagi beberapa jemputan yang akan kami hadiri. Nampaknya mereka/pelanggan selesa dengan kumpulan kami..kerana ramai juga pelanggan  yang menempah kumpulan kami untuk kali kedua dan ketiga..

  17/2/13.. memenuhi undangan Pn.Nik dari Bandar Kinrara. Ini undangan kali kedua yang kami terima dari Pn. Nik untuk meraikan majlis cukur rambut anak lelaki kedua beliau..


 
pelamin..candy buffet.. goodie bags..semuanya cantik belaka dan makanannya pun enak dan lazat..

jumpa lagi di lain entry..