*

Saturday, 7 December 2013

Hasil klik klik survey

Assalam..
Lama akk tak bersiaran dan jalan2.. Lama juga akk tak menjengah rumah kawan kawan..lama lama akk pun di lupakan olih  kawan kawan..huhui
Adalah sikit stori akk nak kongsi..
Baru2 ni..taklah baru sangat..belum lagi setahun..tarikh sebenar akk dah lupa..akk ada join satu survey ni. Best sesangat.. selalu akk dpt job. Ekk ele..job sesangatlah tu..haha.
kerjanya menjawab survey..
Jawab punya jawab..cukuplah point untuk di reedem..masa akk reedem, akk ingatkan dapatlah sepuluh henget. akk isi lah butir peribadi dalam borang seperti apa yg di minta. Akk ingat apalah sepuluh henget pun nak dibayar dgn cek...huhu. Lain2 kompeni suka buat bayaran guna khidmat paypal
..akk pun suka guna khidmat paypal..kumpul2 duit bayaran yang dapat dari hasil survey boleh beli barang secara online dengan duit dalam akaun tersebut..
Rupanya dah dekat sebulan baru sampai cek tu. Dalam pada dah terlupa pasal cek itu..terkejut akk bila buka sampul tu jumlahnya sebanyak yang akk tak jangkakan..hihi.
Apalah yang akk ni nak heran sangat jumlah sebanyak itu ajerkan? bagi orang lain mungkin sikit..tapi pada akk banyak ler tu..duduk2 sambil klik! klik! klik!  dapat bayaran..sape nak bagi kan..inilah hasil klik klik survey...janji mak happy...

6 comments :

  1. assalam dear kak rose..rindu dgn kak rose tapi masa cemburu dgn mama..hu2..tahniah..kira ok la tu..rezeki namanya..he2..mama ni semakin lemau & lembam skrg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkslm mama..
      lama betul tak berinteraksi dgn mama..harap mama sihat selalu.samalah akk pun masa taknak lepaskan akk untuk berblog..huhu

      Delete
  2. Bestnyaa rezeki tuh..

    ReplyDelete
  3. Alhamdhulillah Rinna..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..