*

Friday, 27 December 2013

dairy sehari

Assalaamualaikum..
Rasa macam senang jer nak updet blog. berpandukan pada gambar dan tarikh kat gambar dah boleh buat citer..hehe

  Hari sabtu malam 15/12/13,kami.. akk, Ai dan Nadia jalan jalan kat TAR sampai jauh malam. perkara  yang dah lama akk dan Ai tak buat bersama. Masa dia kecik2 dulu..TARlah tempat kami 4 beranak..akk , papa, Ai dan Oya selalu melepak dan makan2.
sekarang tempat ni dah jadi tempat shopping mopping. dah mcm syorga tempat membeli belah. makanan..pakaian..buahan.. semuanya murah..murah..
yang menarik perhatian akk..cuma kain tudungnya. bermacam warna..bermacam fesyen. serendah rm3 pun ada..macam tak percaya jer..
belanja RM50..berhelai2 boleh dapat..

********
Ahad pagi..akk, papa sarapan sambil bersantai dengan Ai n Nadia. Bukan selalu dapat berdating camni. Sarapan di Hartini  seksyen 10 jer..
Sebab apa ke hartini? banyak menu yang terdapat di sini. ada banyak pilihan kueh muih. makanan berat..makanan ringan pun ada..heheh
kekadang sampai tak cukup kerusi juga..
 
 laksam dah jadi my peveret .pulut kuning dan rendang papas feveret. dema pulak makan demes nya feveret..hehe

 lama dah takde aktiviti jualan. sesekali dapat oder..rasa seronok pulak..
Alhamdhulillah..

 jus minuman untuk kesihatan..wajib setiap hari. pertamakali try jus batang celery..sedap juga rasanya..


2 comments :

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..