*

Thursday, 19 September 2013

kenalan maya

Salaam alaik..
 rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..
petang tadi akk terima satu pesanan ringkas..
datangnya dari seseorang kenalan dialam maya.mungkin juga pernah menjadi pelanggan akk suatu waktu dulu..
pernah beberapa kali bersms..bertanya khabar dan bersembang beberapa tahun dulu. apa yang menariknya beliau masih ingatkan akk. padahal akk pun dah hilangkan no telefonnya..huhu
* very sorry ya Pathma. akk dah hilangkan no phone you..tapi tidak bermakna akk sudah lupakan you..
terimakasih masih ingatkan blog akk. walau dah takde bahan yg nak di jual di blog akk tu.. mungkin boleh jadi inspirasi untuk mendeko di rumah you..




4 comments :

  1. Replies
    1. peminat maya ni kena berhati2 jugakan

      Delete
  2. Salam Kak Yon..

    Terima kasih sudi singgah blog ummi.
    Seronok juga ada silent reader kan Kak Yon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama ummiross..
      tetiba rasa dikenali ..hik

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..