*

Thursday, 22 August 2013

redeem point AEON

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. 
salam aidilfitri..
Semalam sempat juga akk ke AEON Bandar Bukit Raja untuk menebus mata ganjaran yang akk dapat hasil dari bershopping di situ. Kali ini dapat redeem sikit ajer..tak macam yang lepas2..akk cuma dapat RM50 sahaja. Tapi akk tetap bersyukur juga kerana rezeki Allah nak bagi..mood happy
sebab apa happy? sebenarnya akk dah lama berhajat nak tukar rise cooker dan blender akk yang sudah boleh di angaap xpired. menanti saat inilah..akhirnya dapat juga akk menukar yang baru dengan hasil redeem mata ganjaran dari AEON. akk cuma perlu tambah sedikit bayaran sahaja..
banyak kali dah akk dapat redeem point hasil akk bershopping di AEON dan mengunakan kad kredit AEON..klik sini..

baru2 ni dapat pula voucher dari giant hasil pengunaan kad kredit CITIBANK GIANT.
Alhamdhulillah..
siapa kata mengunakan kad kredit membebankan?  ia boleh dikatakan menguntungkan kalau kita berdisplin mengunakannya. jangan anggap kad plastik itu sebagai duit..tapi anggaplah kad plastik itu sebagai bank..di mana kita sentiasa kena tahu berapa banyak duit yang kita ada untuk dibelanjakan. selesai berbelanja pastikan buat bayaran PENUH dan tepat pada waktunya..supaya kita tidak di kenakan interest atau pun charge2 tambahan..

1 comment :

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..