*

Friday, 3 May 2013

pelamin cantik

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. 
semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..

Saja upload gambar pelamin yg cantik milik tuan rumah majlis cukur rambut anak puan faezah dari Taman Cahaya Alam, Shah Alam. majlis cukur rambut berlangsung pada hari sabtu 27513 lepas.
selalu juga dapat undangan..tapi tak semua majlis gambarnya akk letak dlam blog..cuma kalau ada yang berkenan tema dan konsep akk tepeklah. buat rujukan bila2 nanti kalau.. manalah tahu nak buat majlis lagi..hihi
ramai yang kata pelamin ni cantik. kalau sekali pandang memang nmpk cam biasa. tapi bila tengok realnya..memang cantik. ramai juga yang meminta contack no empunya pelamin ni dari puan Faezah.



sweet colour pelamin..sesuai untuk majlis keraian buat baby girl..

puan Faezah bersama ibu dan MILnya..


sangat khusyuk ahli kumpulan Al Insyirah memperdengarkan bacaan rawi dan nasyid yg memuji2 Nabi...
mesti ramai yg kata *agaknyalah..hehe* kenapa kumpulan akk selalu sangat mengenakan pakaian dedondon warna pink pepel saja? sebenarnya kami ada banyak pakaian sedondon. tapi setiap kali kami dapat jemputan..thema warna inilah yang selalu menjadi minat tuan rumah. nak buat camnekan? pakai saja lah sehingga lusuh. sehinggalah sampai waktu dapat sponser baru. siapa nak sponser ekk? ada ker sesiapa di luar sana nak sponser baju kumpulam kami ni..hihi



8 comments :

  1. assalam..ehem untung baby2 skrg ni..majlis cukur rambut pun dah ada pelamin.. ;) cantik pelamin dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lama lagi mama pun buat majliskan. pelamin baby cantik2 sekarang ni..

      Delete
  2. uiiii da mcm nk bertunang ;-)

    ReplyDelete
  3. Memang cantiklah KakYon macam pelamin pengantin dah kakak tengok.
    Suka kumpulan marhaban masih ada lagi. Kakak punya dah 5 tahun terkubur bila ramai yg dah berpindah rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung org yg buat bisnes pelamin. sentiasa ada permintaan.kebanyakan ahli dah berumur zakie.susah nak cari pelapis yg muda2. mereka kurang berminat.

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..