*

Tuesday, 14 May 2013

aktiviti

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. 
semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..

lega dah rasanya bila PRU13 dah selesai. barulah aktiviti harian berjalan seperti biasa. selagi belum selesai..selagi itulah dimana2 pun topik perbualan paling hangat semuanya berkaitan FRU13. 
harapan selepas PRU13 berakhir semuanya boleh menerima keputusan dengan hati yang terbuka..

 beberapa hari sebelum pilihanraya akk menerima undangan majlis bacaan yasiin dan marhaban. undangan dari Puan Azizah dari Putra Height Subang. Pada awalnya majlis akan di adakan pada hari mengundi. di sebabkan ramai saudara mara yang akan balik mengundi maka majlis pernikahan di buat lebih awal. majlis resepsi tetap diadakan pada hari mengundi. kesian kan tuanrumah yang dah merancang begitu lama untuk majlis tersebut..tetiba terpaksa menukar tarikh kerana memberi peluang sanak saudara untuk keluar dan balik kampung untuk mengundi..
kan ke bagus kalau tarikh/bulan mengundi kita dah tahu awal. bolehlah merancang awal2 apa yang patut dan tidak. taklah terjadi kejadian panik kerana terpaksa membatalkan semua tempahan dan menunda tarikh majlis pada saat akhir..huhu

 
Di sebabkan majlis tersebut terkena pada hari jumaat, ramai ahli kumpulan akk yang tak dapat turut serta. untuk mencukupkan bilangan peserta, kami terpaksa import ahli kumpulan dari kumpulan lain. 
kalau berminat nak jemput kami ..bolehlah terus hubungi kakyon/kakrose..:)




13 comments :

  1. Salam kakrose, tu la...zana pun terpaksa cancel bercuti 3 hari di Kuching, dpt sehari je. Kalau beritahu awal2 kan senang kita merancang perjalanan atau apa2 je?
    Kakrose, zana pegi fb kakyon tu tapi tak pandai message cmne? fb kakrose lagi satu mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm zana..
      nak kata menyusahkan kita tak patut pulakkan..hehe
      tulah..fb akk tu dh terdelete ke apa ke..tetiba hilang.

      Delete
  2. assalam, salam ukhuwah ..selamat berkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..selamat berkenalan BUNDA.salam ukhuwah dari akk juga..

      Delete
  3. Replies
    1. anies..macam rombongan makcik kiah..hehe

      Delete
  4. PRU yg diumumkan lewat memang banyak majlis terjejas. Ada tu buat kerja kawen lagi KakYon kesian sampai ada yg tak dapat balik kg mengundi sebab mak mertua buat kerja kawen.. sayang dan rugilah undinya tak ada.

    Suka tengok kumpulan KakYon ni... sampai impot sebab tak cukup korum ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkilan sape yg tak dpt mengundi.bukan selalu pun 5 tahun sekali jer. sepatutnya dapat cuti umum khas untuk pergi mengundi..
      ahli kumpulan akk semunya dah nenek2.klau dpt undangan hari biasa susah, mereka kena jaga cucu..terpaksa lah impot nenek2 yg tak jaga cucu..

      Delete
  5. Replies
    1. majlis akad nikah dan bacaan yasin pun dah meriah.majlis resepsinya lagilah gempak..

      Delete
  6. 712

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih singgah..akk menyusul nanti ye..

      Delete
  7. slm singgah balas dan dah follow sini juga yer akak 713. Bagusnyer ada join kumpulan2 mcm ni.

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..