*

Friday, 17 May 2013

akk dalam harian metro

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. 
semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..

 entry sebelumnya ada di sini..silalah klik!!
 entry ini siaran ulangan bersama photo kenangan yg di copy dari harian metro keluaran hari jumaat 3 mei 2013. sebenarnya akk  tak perasan yang ianya telah bersiaran. akk dah terlupa akan perkara tersebut. ingatkan tak mungkin akan disiarkan..hinggalah ada seseorang sms akk memberitahu..







susah juga kerja sebagai juru photo kan? punyalah banyak gambar yang di ambil, sesudah di edit..tinggallah 4 keping saja yang digunakan. selebihnya mesti dibakulsampahkan..hehe









25 comments :

  1. tahniah akak. susah juga jadi orang berita akak yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih cik manggis.nmpk cam senang kerja diarang. tanya lebih kurang pastu amik gambar.yang susahnya nak cari idea n bahan berita kut..

      Delete
  2. haaa glemers akak ye..
    Nisah tumpang gembira ye kak..
    nisah nak cari balik metro tu, mesti suami nisah ade beli. hehe Nisah yg x baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      cari nisah cari..hihi

      Delete
  3. tahniah
    satu kenangan indah untuk anak cucu
    minat dan usaha gigih memang menggembirakan hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tehr
      mulanya saja suka2..lama2 dah jadi minat.nak berusaha lagi hingga mendatangkan hasil..

      Delete
  4. Seronoknya KakYon. Mesti sampai bila-bila pun akan jadi kenangan terindah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Zakie..pengalaman terindah dalam hidup akk.

      Delete
  5. fuyooo...

    bestnye masuk paper...

    ReplyDelete
  6. mmg layak masuk paper kerna deko umah akak cantik..tahniah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala biasa2 jer Kamsiah.terimakasih :)

      Delete
  7. salam ukhuwah...follo kak yon..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah juga, nanti akk follow juga ye. terimakasih :)

      Delete
  8. wah, bestnya kak yon. masuk paper sebab benda yang cantik cantik. :D

    ReplyDelete
  9. tahniah kak..... munna hari2 baca metro tapi terlepas pandang pulak cerita kak yon ni...

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak..mesti cantik rumah akak, kan?

    Salam perkenalan dari ciklaili.com :)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan ciklaili :)

    terimakasih..sama mcm rumah orng lain juga

    ReplyDelete
  12. as salam kak yon..tahniah...cantik rumah n taman akk kan.... :)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..