*

Thursday, 16 May 2013

akhirnya..

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..

Akhirnya..buat pertama kali akk dapat cashout income dari churp churp. jadilahkan.takde siapa nak bagi free melainkan kita berusaha..
sesiapa yang belum join..jom klik sini..
yey yey...akk happy!


...dan akaun Nuffnang pun dah boleh cashout tapi akk saja peram dulu biar ranum..hehe

Oya pulak bagi voucher free pada akk dengan nilai rm100. Oya pun dapat dari boss dia yang baik hati..:)
akk dah belanjakan rm20..ada baki lagi tak tau nak beli apa. akk peram dululah..manalah tau..kut2 kalau dapat voucher lagi pertengahan tahun ini..boleh akk belanjakan sekali harong..hehe


6 comments :

  1. jgn peram kak..simpan utk belanja sy nnt hahahaahah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena peram jugak..nnti tak cukup bak buat belanja anies..heheh

      Delete
  2. Alhamdulillah KakYon. Rezeki diberi berkat kesabaran. Banyak juga tu sebab tak perlu buat apa sekadar berblog aje kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie..yg ini hasil berFB kut..
      nuffnang untuk berblog..

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..