*

Monday, 8 April 2013

rezeki lagi..

Assalaam..
 rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah..
kalau ianya sudah menjadi rezeki kita..mana mampu untuk kita menolaknyakan..
mulanya akk kekaunter servis AEON sebab nak renew kad ahli AEON akk yang dekat nak tamat tempoh. bila sampai sana adik yg jaga kaunter tu kata "akk tak nak claim point ke..banyak dah nie?
hah! baru akk claimed bulan lepas RM90..ada lagi ke?
ada lagi 26,000 lebih point kak..kalau akk claim dapat RM200. kalau nak simpan pun boleh..tahan sampai 2014 !
buat apa simpan dik..baik akk ambik..boleh akk belanjakan!!..yuhoooo!!!

 
 jumlah point yang terkumpul ni sejak bila..akk pun tak pasti. point ni terkumpul hasil dari pengunaan kad kredit AEON akk.

point juga terkumpul hasil dari pengunaan kad ahli semasa bershopping dimana2 cawangan AEON..

 voucher RM200 ni kalau beli barangan keperluan dapur tak habis nie!
kan best kalau dapat tunai..boleh akk belikan baja..tanah..pasu untuk pokok2 rose akk..hehe
 jumpa lagi..:))))





8 comments :

  1. rezeki tu kak...point nyer sm ke dgn penggunaan kad kreadit dgn kad ahli biasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia asingkan point kad. kalau memeli di AEON guna kredit kad dia, akan dpt 2 point.swep kad ahli dpt 1point lagi.

      Delete
  2. sib baik kat aeon takde jual bunga ros...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada harus akk menyopping pokok rose.bertambah bnyk lagi point bleh kumpul..hehe

      Delete
  3. Assalamualaikum.

    Teringin nak shopping macam waktu kerja dulu. Sekarang jadi pelajar balik,tak fikir pasal shopping dah. Hehehe.

    Terima kasih Kak Yon sudi jenguk blog saya. Salam perkenalan.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shopping tu boleh buat bila2 masa..peluang belajar hanya sekalikan..teruskan usaha hingga berjaya..:)

      Delete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..