*

Thursday, 28 March 2013

majlis Aydin Naufal Ryiz

Assalaam...
rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah swt..
Diam tak diam usia cucu akk dah masuk 5 bulan dah.tapi akk belum buatkan majlis cukur rambut dia..huhu. kena tunggu masa dan kesempatan bila ahli keluarga semua dapat berkumpul.
 hari sabtu lepas 23/3/13 kami sekeluarga mengadakan majlis cukur rambut cucu akk Aydin Naufal Ryiz. buat majlis sederhana saja..jemput jiran2..sanak saudara..dan kawan2 rapat aje..
persiapan pun biasa saje dan buat mana yang perlu saja. sebelum ni majlis aqiqah dah buat disebelah datok/nenek sebelah daddy dia..

berbaloi2 akk beli lantern lantern ni. dari emak sampai ke anak boleh pakai buat hiasan majlis diaorang..

 oya tempah pelamin buaian ni murah jer..cuba terjah kat FB..Buaian Berendoi Klang..


 



 
walau pun baru 5 bulan nampak macam dah lebih umur dia. cepat dia bagi respond kalau di panggil namanya.mudah ketawa dan suka bergurau...
 kuchi..kuchi..kuchi~~~~..~~~mana dia bucuk wan!!!


7 comments :

  1. amboiiii mcm da majlis bertunang..comel nyer aydin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ramai yg sponser jadi banyk dn meriah..

      Delete
  2. comelnye Aydin Naufal =)

    ReplyDelete
  3. Seronok kan kak yon...majlis berendoi & cukur jambul...sud pun last year buat utk ank kecil sue..meriah dgn sanak saudara dan rakan taulan..moga aydin jd ank yg solleh berbakti utk org tua nya nt..In Shaa Allah. .Amiinn

    ReplyDelete
  4. Best la kak. Sy dah x de bb nak buat sume ni. Sedihnye...

    ReplyDelete
  5. Budak2 skrg untung kan? potong jambul, bersunat, khatam quran sampai la kahwin tak habis majlisnya....tu sorang kakrose, kalau sepuloh? haha...jenoh la kakrose.

    ReplyDelete
  6. ehem cantik hiasan buaian aydin..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..