*

Saturday, 2 February 2013

manusia dan kucing

Assalaam rakan blogger yang di kasihi.. 
semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah..

rasa macam nak gugur jantung akk , bila tengok video penderaan bayi di youtube dalam face book akk. sampai begitu sekali perangai manusia sekarang ni kan! tak berhati perut langsung!
binatang pun berhati perut tau!!
sudah tidak ada langsung rasa kasih sayang dan perasaan belas kasihan. binatang pun tahu sayangkan anaknya..huhu.
akk pun malas nak share..menyakitkan hati aje..huh!

comelnya muka ibu kucing cik google ni.. muka sifat ibu penyayang. anaknya lagilah comel mewarisi sifat ibunya..:))))))))

7 comments :

  1. Pada kakaklah Kak Yon kalau tak ada pegangagn agama tak kiralah dia beragama apa perkara begini akan terjadi. Kalau ada pegangan agama pasti tahu perbuatan itu terlalu keji dan hina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulla tu Kakzakie..pegangan ugama sangat penting dalam kehidupan seseorang..
      ikatan kekeluargaan pun kenalah kukuh..tidaklah ahli keluarga boleh buat perkara sesuka hati.

      Delete
  2. skrg tgk perangai manusia skrg ni..betul kak, binatang pun tahu sayangkan anak ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah mamakan..rasa insaf tengok kucing pun pandai sayangkan anaknya..

      Delete
  3. sekarang perangai manusia memang pelik2, tak mampu nak cakap macammana kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul,pandai2lah kita menilai jgn terikut perangai buruk mereka..nauzubillah..

      Delete
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..