*

Thursday, 28 February 2013

makan..makan dan makan lagi..

Assalaam rakan bloggers yang di kasihi.. semoga kita semua di rahmati dan dalam perlindungan Allah..

bestnya kalau selalu dapat makan free..hehe
harap2 tahun depan ada lagi. mode tak malu nie..hihihi

voucher makan malam hadiah dari Ai & Nadia dah pun akk gunakan malam tadi. 
 seronok bila sesekali bersantai sambil makan2 dengan orang tersayang..
kalau anak2 cucu dapat bersama lagilah seronok..
kalau mengikut apa yang tertulis di voucher tersebut akk sepatutnya makan malam di coffee house international buffet dinner. tapi  kami di bawa ke restoran makanan Jepun pula. "di sini menunya lebih banyak " kata pramusaji di situ. mulanya bimbang juga kalau en.papa tak boleh terima makanan cara Jepun. Alhamdhulillah..en. papa boleh makan semuanya..kecuali sushi..

 
 tiada minuman  manis yang di sediakan kecuali  teh cina.
 tenpayaki. tetiba terasa rindu nak makan tenpayaki di Jasco OU. selepas di ubah  suai jasco tu..akk tak tau kat mana pindahnya dia..huhu







 macam2 ada..steam boat, salad dan pelbagai jenis puding dan kek. ada banyak  lagi menu yang tak dapat kami rasa..cukuplah..tak larat dah..hehe







2 comments :

  1. sedap tak teh cina?
    camne rasanya...

    ReplyDelete
  2. sedapnya makan2..mama ni kena diet sikit..hu2.. takut up lagi penyakit2 yg dah sedia ada..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..