*

Monday, 11 February 2013

makan..makan dan makan lagi..

Assalaamualaikum..
 sambungan dari cerita makan makan.. 
papa ni pantang ada masa lapang suka ajak akk pergi jalan2 kemana2 saja yang dia suka. kebetulan sejak kami ada kenderaan baru, belum pernah lagi test drive jalan jauh..
destinasinya  keJohor ..tapi papa taknak lalu highway..tak mencabar! katanya..
nak lalu mersing! *ek ele..macamlah mencabar sangat jalan kat Johor tu*
 takde maknanya. negeri Johor terkenal dengan jalan rayanya yang lurus tau!! 
ala cari alasan~~~~

sebenarnya..papa teringin nak makan udang galah di mersing. pertama kali kami makan semasa singgah makan tengahari balik dari bercuti ke Tioman tahun lalu..

tempat menginap di JB




makan malam di restoran sekitar hotel tempat kami menginap. tahu bakar yang sangat sedap pernah akk makan..


menu sarapan pagi di Grand Blue Wave JB..

 poridge dan omelete..

ini menu dari jepun ke korea? ada kimci, sup ikan dowri dan sup tahu masam..
dan ada banyak menu lagi ~~
menu sarapan pagi di Grand Blue Wave tak pernah menghampakan selera kami setiap kali datang kesini :))
Post a Comment