*

Friday, 11 January 2013

samsung galaxy camera

Assalaam..
Kononnya berangan dan berkira2 dapat bonus ASB nanti nak beli camera " Samsung Galaxy Camera" yang tengah hangat di pasaran. Beberapa hari lepas akk pergi kepasaraya Giant Kelana Jaya..akk singgah dikedai Samsung.. mai aii! ramainya orang sampai tak cukup kakitangan nak layan pelanggan..
dek kerana kesuntukan masa dan tak dapat layanan yang sepatutnya..akk batalkan niat nak membelek2 sebelum memilikinya..hehhe
 takpe..ada banyak masa lagi. kat kedai lain pun ada.
akk pun dah dapat green light dari papa untuk memiliki camera tersebut..:))))
papa kata..kita kan suka jalan2 dan melancung. masa inilah amik gambar cantik2 buat kenangan!
eheh!.. macamlah selama ini amik gambar guna camera fon tak cantik!
camera fon pun..i guna samsung galaxy note 2 tau! hehehe


nampak macam best aje kalau guna camera ni untuk ambil gambar bunga2 rose akk..ekekekeh



8 comments :

  1. Macam best je kamera ni kan Kak??
    dok intai2 juga.. salah satu wish list tahn ni..hehe:)

    ReplyDelete
  2. Dari sehari ke sehari semakin canggih sistem kamera dan telefon. Kadang yg telefon punya camerea pun dah cukup cantik...

    ReplyDelete
  3. kami gun yng mana ada je sekarang ni
    kena kumpul syiling dulu
    hehe

    ReplyDelete
  4. aTieYusof Family..
    haah kan.memula rasa cam nak beli.pk balik cam membazirlah pulak..

    ReplyDelete
  5. Kakzakie..
    sampai tak terikutkan..huhu

    ReplyDelete
  6. tehr..
    sementara tunggu membukit..rasanya elok pakai yang mana ada dulu..heheh

    ReplyDelete
  7. adoi jatuh hati jugak kat camera tue..tapi terpaksa batalkan niat untuk benda lain yang lebih penting

    ReplyDelete
  8. ehem..canggih kan teknologi terkini..semua ada hulurkan wang & pilih saja yg berkenan !!..he2x..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..