*

Wednesday, 16 January 2013

baby Anmum

Assalaam..
Kuat betul pengaruh susu formula Anmum ni kan!
Bila Aideen lahir aje..apa yang terbayang di fikiran akk masa tu ialah  susu apa yang sesuai untuk di berikan padanya?
selain susu ibu..susu fomula Anmum yang terbayang dulu..
kuat betul pengaruhnya kerana semua cucu cucu membesar dengan Anmum!

 

Aideen pandai dah menonton TV..cerita feveret dia drama korea dan cerita indon..heheh
leka dan senyap  kalau ada adegan nangis2..heheh

dah pandai posing bila di panggil bergambar..

Aideen tengah leka menonton drama..


Aideen dah pandai bersembang..macam2 bunyi perkataan keluar..cuma wan n atok belum paham apa yang Aideen sembangkan..hehe

10 comments :

  1. Pujaan hati seisi keluarga ni. Mata dia punyalah sihat dan jernih Kak Yon. Geram tengok pipi dia lagi. Dah pandai posing pulak tu - senyum meleret:)

    ReplyDelete
  2. tutup mulut... hihihihi... comel...

    ReplyDelete
  3. dah agak dah
    mesti dia sembang dengan bahasa korea
    hehe

    tiba2 rasa macam best je kalau ada baby lagi
    huhu

    ReplyDelete
  4. bestnya akak hari2 dapat bermain dgn aideen..oh baby minum susu anmum ek..

    ReplyDelete
  5. kakzakie..
    buah hati atoknyalah..:)

    ReplyDelete
  6. cikilolo..
    mulut nganga nak mintak nenen aje..hihi

    ReplyDelete
  7. eynda..
    suka kat baby kan.. semuanya comel..:)

    ReplyDelete
  8. tehr..
    sat gi dia suka citer hindustan plak..hahaha

    ReplyDelete
  9. mama..
    aideen minum susu ibunya..susu fomula tu buat tambah klau x cukup susu ibu.

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..