Sunday, 27 January 2013

aktiviti

Assalaamualaikum wbt..
 rakan blogger yang di kasihi.. semoga rakan semua sihat wal'afiat hendaknya..

cuti2 ni banyak pulak program yang sedang menanti. bermula dengan jemputan majlis cukur rambut, marhaban, melawat kawasan..kawasan kebun bunga rose sg buloh.. hihih..mesyuarat dll.

hari ahad pulak.. marhaban dan khatam quran, jemputan kenduri kawin ada 2 tempat, melawat kawasan lagi dan ada jemputan makan malam. puih! penuh jadual hari cuti akk..huhu
Isnin.. rasanya macam  nak berehat dan berkemas. boleh lah akk mendeko ruang dalam rumah akk..hehe
sebelah malam pulak ada mesyuarat lagi..dan lagi..sampai bulan mac..huhu
woitt..mengalahkan PM pulak! hahha..


hari selasa..dah masuk office balik..heheheh
rasa rindu pulak pada boss dan tak sabar nak masuk office jumpa boss kecik akk..hahaha
 
 

16 comments :

  1. Assalamualaikum Kakyon...

    Lebar senyuman boss kecik tu. :)

    ReplyDelete
  2. Wslm..Kakcik Nur..
    Suka dapat boss kecik.dia senyum jer xde komplen :-)

    ReplyDelete
  3. salam kak yon..terima kasih terjah blog intan..:) kak yon, sempat la join ga tu..intan tutup esok ler..:)

    dah masuk keja semula la nnti..ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm intan..
      tak sempat jugak nak join..
      dah masuk keja ada sikit bz..hehe

      Delete
  4. bos kecik yang selalu senyum tu memang menggoda hati tu
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 dia mengoda...sampai tak boleh lupa..hehe

      Delete
  5. AsSalam kak..
    alaaa cumel nye boss kecik tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Nisah..
      terimakasih..:)

      Delete
  6. wah!.... sibuknya kak yon.... boss kecik tu kak yon yg jaga ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah munna..sibuk dgn si kecik ni..akk yg jaga sementara aje..

      Delete
  7. kakrose jaga cucu ye? serobnok la ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok main2 dgn baby zana. gebu2..wangi..hehe

      Delete
  8. Replies
    1. sara masa kecik pun mesti comel..:)

      Delete
  9. amboi akak..memang dah mcm wakil rakyat sibuknya..comil boss kecil tu.. ;)

    ReplyDelete
  10. hahaha mama..
    wakil rakyat setempat, dlm rumah jer.dapat boss pun kecik jer..hehe

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...