*

Tuesday, 11 December 2012

smitf

Assalaam..
Smitf * Selangor MATTA Islamic Travel Fair * yang berlangsung di PWTC dari 7-9 December dah pun berakhir. sempatlah akk jengah semalam..meninjau2 destinasi mana yang belum kami jejak dengan kos yang paling murah. kalau nak ikutkan memanglah takde yang murah..tapi bila sampai tahun depan..bila kos semakin meningkat..tentulah kos yang ditawarkan hari ini  lebih murah..

jadi rancanglah percutian kita di awal tahun. rata2 agensi pelancungan menawarkan perhidmatan bermula december ini hingga akhir tahun depan.
package perkhidmatan yang di tawarkan pun semuanya menarik. kena pandailah memilih yang terbaik dan syarikat yang boleh di percayaai. yang lebih penting dalam soal makan dan minum,kenalah pilih syarikat yang kita betul yakin mampu menyediakan makanan yg halal. 

 ramai juga pengunjung..tapi lebih ramai lagi peserta persidangan sebuah parti politik yang sedang berlangsung..

 dalam banyak2 putih terselit yang hitam...

puas mencari destinasi yang sesuai..namun tidak berjumpa..kalau ada pun masih di luar kemampuan kami..huhu
takpe.. masih ada masa lagi untuk menabung..

papa pulak exaited nak naik star cruise. beriya iya sangat dia. " dah puas naik kapal udara..naik kapal lautlah pulak! "..katanya..

ermmmmm...ikut sukalah papa..janji papa bahagia!!!






12 comments :

  1. assalam ..mama sibuk terjah ke AA..tapi harga mcm takde offer pun..teringin nak ke vietnam..tapi tak jadi !!..ha2x..ni masih mengintai lagi..oh nak kelaut pulak ek?..

    ReplyDelete
  2. boleh berjalan-jalan bila tengok pekej yang sesuai akak yea.

    ReplyDelete
  3. mama aini..
    nak ke vetnam pulak ye.beli tiket..ground cari org sana lagi murah..

    ReplyDelete
  4. cik manggis..
    sementara sihat nie..jalan2lah kita..

    ReplyDelete
  5. seronok juga tu bercuti di laut
    asal jangan mabuk laut dah la
    hehe

    ReplyDelete
  6. pernah lawat2 dlm star cruise tpp belayar x merasa lagi...mmg x mampu rasanya nak merasa belayar... huhuhu

    salam kenal dari belalang hijau :)

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Yon,
    TQ sudi follow atie jg...:)
    Naik star cruise tu mcm best jugak. ada member pernah naik.. mcm2 ada dlm kapal tu. Mmg percutian mewah lah...:)

    ReplyDelete
  8. tehr..
    harap2 taklah sampai mabuk laut..

    ReplyDelete
  9. En.belalang..
    kalau ada keinginan..tak mampu pun boleh jadi mampu..:)

    ReplyDelete
  10. aTie Yusof..
    akk pernah dengar juga..tu yg teringin nak merasa belayar..

    ReplyDelete
  11. Fahrin Ahmad14/12/12 22:29

    Cuba usha2 pakej pelancongan dari dinar holidays. Saya naik cruise / normal pakej holidays - alhamdulillah setakat ini semua services bagus.

    ReplyDelete
  12. Fahrin Ahmad *macam nama artis.kalau betul artis..akk memang minat kat u tau*
    perasan akk kejap.macamlah Fahrin artis tu baca blog akk ni aah..
    Fahrin..nanti akk usha2 dulu ek.mana tau kot dpt harga yg sesuai..belayor ler akk..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..