*

Tuesday, 27 November 2012

main klik survey

Assalaam..
hari hari melayari internet...tapi kekadang tu.. tak tahu website apa yang nak di buka/baca. selain kemas kini blog *kalau rajin*, blogwalking, buat entry *entah apepe asal ada..hehe*, skoding blog pro kerajaan/pembangkang dan apa apa yang terpapar kat skrin laptop nie..akk rajin ber klik2 iklan dan survey...ngeeeee...
setakat ini yang akk dah daftar dengan ipanelonline. dah merasa banyak juga imbuhannya..
kalau nak join kliklah kat bawah tu..daftar jadi ahli. pastu kenalah buka akaun paypal.setiap hari buka akaun sendiri akan dapat 1 point. kalau ada survey jawablah. kekadang sekali jawab survey dah boleh cashout, bergantung pada keadaan. kalau takde pun jawab survey yang ringkas2 pun dapat point. point akan di kumpul sampai cukup 500. dah cukup 500 point, dah boleh klem, dapatlah rm5..hihih senangkan!

******
pastu akk join churp churp. churp churp ni dalam akaun facebook. masa memula akk join dulu tak tau nak buat macamana. just daftar, pastu diam, tunggulah akaun tak naik2. ada 20 sen tak bertambah..hehe
pastu ada hamba Allah pm akk tolong bagitahu cara nak buat macamana. terimakasih banyak2 pada beliau tunjuk ajar akk..;)
iklan ini letak aje dalam timeline facebook kita. nasiblah kalau ada orang baik hati nak  klik tengok iklan kita..adalah masyuuuk sen sen..kalu takde..sampai berasaplah akaun tak naik2..hihih
kalau nak cashout..kena tunggu terkumpul RM100 baru boleh..:))
boleh jer kalau nak tag fren fren kita suruh klik..klik...tapi tak syokk lah nanti fren fren kita rasa tak selesa dengan kita. sama juga dengan kita kan! klau fren fren kita asik tag kita..kita pun rimaskan?
kalau ada fren fren yang TST best kan!
nak join..jom klik sini

http://my.churpchurp.com/httpkakroseblogspotcom/share/churpchurp-invite

******
baru baru ni akk join says..
ok juga..macam cepat naik aje akaun..hihi
cara lebih kurang sama macam churp churp..

jadilah buat seronok2 membuang masa depan skrin nie..

12 comments :

  1. munna suka juga isi form survey.... ada juga imbuhan

    ReplyDelete
  2. Tak pernah jawab survey2 ni... malas hihi..

    ReplyDelete
  3. tak pernah pula isi form survey

    ReplyDelete
  4. Salam kak..pernah dulu nak cuba tapi tak sempat habis ..entah dah lupa kenapa ..rajin akak ya... brp yg $$$ tertinggi yg akak pernah dapat? tentu best kan ..boleh shopping barang2 yg akak suka ...

    ReplyDelete
  5. ehem..mama dah kurang sikit berinternet skrg ni..hujan2 ni terpaksa makan ubat pastu terus zzzz..hu2x..

    ReplyDelete
  6. kalau berjaya dpt habiskan..rasa puas hati..walau imbuhan tak banyak mana pun..hihi

    ReplyDelete
  7. kakrose, zana takde bnyk masa mcm kakrose, ada je hal sana sini. kalau kat rumah sabah pun gitu. duit nuffnang pun tersekat2...hehe

    ReplyDelete
  8. eyndayusoff..
    hiihhi..

    ReplyDelete
  9. tehr mungkin sibuk..takde masa kut..

    ReplyDelete
  10. nurazzah8..
    w'slm azzah.saja akk suka2..setakat ni bolehlah buat beli kad topup.klik2 sambil bersantai2..hehe

    ReplyDelete
  11. mama..
    jaga kesihatan ye mama..

    ReplyDelete
  12. zana..
    kalau nak ikutkan takde masa juga zana. akk sambil2 jer. masa buka email,blog atau fb akk bukak lah..klau ada survay utk akk jawablah.nuff baru cashout semalam. adalah rm100,hihi..
    malu lak, org lain dpt ribu riban..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..