*

Monday, 5 November 2012

cucu dalam pantang..nenek nak berinternet..hehe

Assalaam..
sekarang ni akk jarang dapat update blog dan blogwalking.line tenet akk kan ke slow sangat. kalau buka internet pun sebab nak online banking atau pun yang penting2 saja. itupun makan berjam jugak. sesekali dapat ber FB pun dah kira happy. beginilah zaman sekarang inikan..talian internet dah jadi satu kemestian dalam sesebuah rumah.kalau takde internet rasa macam serba tak kena dan dunia jadi gelap gulita..heheh
masa zaman takde internet dulu2..kejenya..ngadap tv 24jam kan!. larr ni tengok tv pun pilih cerita yg bes2 jer.. ikut kesesuaian usia..:)
malam tadi baru dapat terjah beberapa blog kekawan. banyak dah akk ketingalan membaca entry2 blog feveret akk. 
kebetulannya..malam ini cucu yang akk jaga dalam pantang tak banyak meragamnya. memang dia tak banyak meragam pun. biasanya bayi yang menyusu badan tidak banyak kerenahnya. nyenyak aje dia tidor. bila time nak menyusu baru dia terjaga. hari ini dah 28 hari usianya. cepatnya masa berlalu kan..lagi beberapa minggu dah nak habis pantang..hehe
belum habis pantang dah pandai nak ambil angin kat luar ye!..

minggu depan line unifi dah boleh pasang kat  rmh akk ni. happynya akk! berebutlah pulak nanti diaorang nak tengok TV. ada peminat astro..tv1,tv3 dll. pasal tv tak jadi masaalah dah ada 3 bijik. masaalahnya yang mana nak di utamakan. ruang menonton kat bawah tu nak letak astro ke unifi ?
kenalah pilih salah satu. rasanya unifi tu kena letak kat family room tingkat atas kut! akk tak kisah sangat nak letak mana2 pun..akk bukan kaki tengok TV pun!..yang penting akk dapat berinternet laju2..yeeeeh..haaaa!!!

8 comments :

  1. comel cucu kak yon.... wah seronoklah dah ada unifi lepas ni

    ReplyDelete
  2. kak yon thanx sudi singgah..hhehehe teknologi berkembang pesat semua pon tak ketinggalan nk menggunakannya, tanpa mengira usia, boleh la geng ngan mak mush nnti kan..

    ReplyDelete
  3. munna..
    bergayut ajelah nmpknya sepanjang hari..hihi

    ReplyDelete
  4. mush..
    rugikan klu tak mengikuti perkembangan.nnti jd mcm katak bawah tempurung plak..hahha
    akk nk kumpul geng sebaya..boleh tukar2 ide n cerita..:)

    ReplyDelete
  5. ehem seronoknya kalau berinternet dgn cucu sekali !!..hikk2x..

    ReplyDelete
  6. Anonymous24/1/13 19:46

    As for myself, I am a big fan of the classic bayswater bag . I extend to contain out buying one, considering precisely which type of theirs matches my liking.[/p][p]Whatever the reasons why you get bag, mulberry bag is usually on the good of components mulberry bags according to the girl . This is how accurate a mulberry [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag[/url] Bays water bag comes from an artistic idea . It was again UK Mulberry Outlet Shop Bags expression of reverent rapture which had affected her so yesterday . Mulberry handbags for women can be bought at the authorized world broad web location for Mulberry or at high end retailers for example Bloomingdale隆炉s . Tailing and knitting requires an absolute bulk of piecing that it with the acceleration and actualization of anxious the bag . I think style isn't really all about income, it counts greater is your guts to attempt a specific thing new . And its bay styles are energy and reinvented season by season to create yummier designs and photos . Mulberry handbags for women are another of the fine alternatives amidst English made handbags.[/p]
    [p]She frequently makes playfulness together with other model pals and staff . This particular form of sunglasses has vertical polarizers [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry uk[/url] that counteract the impact of horizontally polarized light . This particular form of sunglasses has vertical polarizers that counteract the impact of horizontally polarized light . You may have realized that Mulberry bags often are issued with different themes in every different season . Black and white gravel assembled into the maze of planted area, ornate fountains, draw inspiration from the picture last year in 隆掳Marion Ahmadabad隆卤隆颅Mulberry [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry outlet[/url] brand and summer handbags not only use a pinker shade of colour, add the shade of colour line隆炉s tweed and inflorescence, creatures formative embellishments to consider the Mulberry a splendid planted area subject of Mulberry 2011 leap and summer . The VIP lineup of Kate Moss, Lana Del Rey, Rebecca Hall, Alexa Chung, Gillian Anderson, and British Olympic gold heptathlon winner Jessica Ennis in the front row was admittedly a bit of a distraction [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag uk[/url] at first隆陋it wasn隆炉t easy to drag your eyes away . Mulberry [url=http://www.outletmulberrybag.co.uk]mulberry bag outlet[/url] has released it隆炉s 2012 winter collection, which one is your favorite? The Maisie? The Lily in new style?




    [url=http://www.aihoku.net/cgi-local/aska/aska.cgi/%5Burl=http:/HtzWUizqNg]Shop Sell the real Commodity Export outlet with good quality 7h[/url]
    [url=http://www.hxzlwx.com/forum.php?mod=viewthread&tid=240998&extra=]Shop Sell the cheap Commodity sale outlet with good quality 5q[/url]
    [url=http://www.yadaweb.com/bbs3/minibbs.cgi?log=uralog&action=p%252525252525253cmoderated%252525252525253ewordform%252522%25253EFind]There Sell the real Commodity sale outlet with good quality 0t[/url]
    [url=http://david-kunath.de/guestbook/guestbook]Shop Sell the cheap Commodity Export outlet with high-quality 4d[/url]
    [url=http://wikimommy.com/User:Wliqxx197]There Sell the cheap Commodity Export outlet with high-quality 5n[/url]

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..