*

Monday, 1 October 2012

akk dah ok dah..

 Assalaam..
Semenjak selesai majlis perkahwinan Oya akk seperti hilang semangat untuk menghadirkan diri kemana2 majlis perkahwinan. kalau pergi pun setakat memenuhi undangan..makan.. pastu balik. akk tak terasa nak lepak lama2 seperti yang akk selalu buat sebelumnya..
Tempahan atau undangan kemajlis cukur rambut pun kebanyakkannya akk tolak. akk rasa nak berehat buat sementara waktu ini..huhu

*******
sebenarnya semasa majlis perkahwinan Oya dulu..banyak benda yang akk tak dapat realisasikan mengikut perancangan akk..
dalam keadaan tergesa2 nak  berpindah rumah baru..banyak urusan berkaitan dengan thema/jamuan majlis..urusan penghantaran kad jemputan..juru photo..dll, tidak dapat di uruskan dengan sempurna..huhu
*****
tapi majlis perkahwinan anak kawan rapat akk yang ini..mengembalikan semangat akk untuk menghadirkan diri kemajlis2 perkahwinan..
bermula majlis perkahwinan di D'Palma Inn Shah Alam ini..sangat mengembalikan semangat akk. Kononnya majlis begginilah yang akk  rancang buat oya. tapi tiada rezeki..nak buat macamana ekk! 
 jadilah...akk cuma sekadar membayangkan majlis gaya ala2 inggeris yang indah dan romantis ini buat Oya..hehehe





 ****

semalam pulak akk kemajlis perkahwinan anak kawan rapat akk...
thema ala2 gaya inggeris memang sweet sangat.
sempat bergambar bersama pengantin selepas majlis khatam AlQuran..

Nilam Sari..unik nama pengantin nie..

kenangan bersama Nilam semasa majlis malam berinai.Oya pun dah sesize ibunya..hehehe

terima kasih ye..kerana sudi membaca catatan kakyon@kakrose.

9 comments :

  1. saya pun minat sangat kat theme inggeris/country.

    ReplyDelete
  2. assalam kak..masa majlis cik n aritu pun mama terkilan sgt..mama tak sihat..banyak yg tertinggal utk dibuat..hu2x..dahlah ank sorang je..lepas ni dah takde majlis kahwin lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal.
    Maaf nak panggil kak yon atau kak rose.hehe

    ReplyDelete
  4. eh..eh..cantik la buat theme inggeris gitu..

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak yon sudi singgah blog pician tirana aduka..
    Maafkn ta jika ada yg mengguris perasaan kakYON.. Tidak bermaksud untuk melukakan sesiapa.. Kisah perjalanan hidup suka dan duka, kisah sebenar hidup ta..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...semoga kak yon bertambah ceria ye.... tema english memang menenangkan jiwa saya...suka sangat..biar apa orang nak kata yang penting hati kita senang...

    ReplyDelete
  7. bila dah selesai kndri mmg melegakan.. cantik tema enggeris ni kak

    ReplyDelete
  8. salam kak yon,

    terima kasih drop komen kat entry ema. salam kenalan.

    pertanyaan kak yon untuk salurkan pakaian terpakai tu, kebetulan ibu pejabat ema yang bagitahu. tp bila kak yon baca komen2 mereka yg lain.. ada juga boleh disalurkan kepada rumah anak-anak yatim atau rumah orang-orang tua...tp ema pun tak berapa di mana?

    ReplyDelete
  9. cantik sungguh dengan tema putih bersih tu
    moga2 pasangan pengantin kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..