*

Wednesday, 20 June 2012

samsung galaxy tab

Assalaam...
tetiba papa inginkan yang ini..makcik nangis tau..teringin jugak!!


14 comments :

  1. ehem..ramainya peminat `tab` skrg ni..percaya tak ank buah mama umur 2 tahun pun bijak menggunakan ..siap ambil gambar masa resepsi ank mama aritu..he2x..canggih kan teknologi !!!..

    ReplyDelete
  2. beli kak. terbaek tab

    ReplyDelete
  3. Besor kak .. Tab tu. Kita beli SIII nak tak kak? Jom.

    ReplyDelete
  4. Mmg ramai yg gila tab ni pun..Errr,termasuk la mak debab ni hah.

    Wakaka..

    ReplyDelete
  5. best tab ni, cuma masalah kat camera, megapixel kecil, nak bergambar kureng cket

    ReplyDelete
  6. mama..
    samsung tap yg fofular..usah kato yg mudo..yg tuo pun nak guno jugo..hehe

    ReplyDelete
  7. matjoe..
    dah beli samsung note ari tu..nk beli tap dh tak mampu..huh

    ReplyDelete
  8. kakchik..
    nak beli s111 ke? akk bleh dpt rega baik punya..

    ReplyDelete
  9. Mak Legenda..
    beli lah mak..kemana2 main/carry tab aje..hehe

    ReplyDelete
  10. nazry..
    haah..baru akk perasan kamera dia tak bessh..

    ReplyDelete
  11. satu lg.....nak tulis blog senang, tapi mslh blogger susah nak edit bila menaip....apa2pun bersyukur je apa yg kita ada.

    ReplyDelete
  12. zana..
    Zana dh guna awalkan..mesti tau masaalah dia.kene pk semula nk guna ke tidak.setiap benda ada kelebihan kekurangan..

    ReplyDelete
  13. Salam k.rose...nk senang beli sekali 2,xyah gado2..hikhik

    ReplyDelete
  14. atie..
    kalo gadoh2 dia yg kalah nyer..;)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..