*

Friday, 18 May 2012

blog akk bermasaalah ni..

Assalaam...
blog akk ni bermasaalah ler..
tak pasti masaalahnya apa? akk bukan mahir sangat pasal benda2 ni. mungkin ada masaalah dengan setting ke..rasanaya setting dah ok..terkena virus ke..huhuhuh
ada setengah blog yang akk tak boleh nak komen..bila dah send komen dia tak keluar..
ada sesiapa boleh bantu akk!!!

sib baik ada rose pengubat rasa lara dikala dlm kemarahan.
takde kena menhena pun..heheh


4 comments :

  1. assalam akak..ehem mama harp kita dpt jumpa sutu hari nanti..dekat je..1/2 jam dah sampai klg -s/alam..mama pun buta IT sikit..he2x..kalau mcm tu biasanya mama suruh ank buatkan..apapun cantik rose pink tu..

    ReplyDelete
  2. salam kak Rose..maaf la atie pon bkn gheti sgt pon...selalu main godek2 jer:D
    Semoga masalah akak akan cepat selesai ya.

    ReplyDelete
  3. selama saya dok singgah sini
    satu apa masalah pun tak ada
    biasa je

    ReplyDelete
  4. kalau mslh komen tu, mungkin komen k.rose masuk dlm kotak spam, agaknya la. Pernah sorang kwn zana mcm tu, merata2 komen dia spam. Cuba check setting k.rose.

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..