*

Wednesday, 16 May 2012

akk teranyaya..

Assalaam..
petang semalam dapat notis dari pos M'sia.. ada surat yang nak kena ambil. akk dok ingat..apalah bendanya ye..sbb rasanya takde oder barang online. semua barang yang oder online dah sampai..

pagi tadi papa pergi ambil surat tu..hampehhh punya orang yang menghantar surat tu.akk ingatkan surat tu penting sangat..sampai kena ambil di PO
ghupanya dia hantar surat nak promot barang dia..pastu tak letak setem. tak pasal2 akk pulak yang kena denda. dahlah kena buang masa n tenaga..minyak..semata2 kerana sekeping surat tu..huhuuh..


bagus sangatlah engkau punya cara niaga ni..sesuka hati hantar brg kat orang..pastu orang tu  pulak kena bayar kos pos. kalau kat 44 orang engkau buat camni..44 orang mendoakan engkau tau!!!! ingat doa orang2 yang teranyaya!!!!



3 comments :

  1. salaam kakyon,

    akak kol jer company tu pastu akak komplen kat dia..cakap nak report kat persatuan pengguna or kementerian penggunaan tak silap sal kpdnk..menyusahkan orang betullah..

    ReplyDelete
  2. ada juga yg mcm tu.... menyusahkan org je....

    ReplyDelete
  3. ehem..mcm2 cara diorg ni..menyusahkan org lain je..hu2x..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..